nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wat voelde ik mij vereerd na een telefoontje van Podencoworld. Zij vroegen mij of ik mijn bos beschikbaar wilde stellen voor hun eerste aankomst over de weg.  Dat ik mij heel vereerd voelde was, omdat ik nog maar net een uitlaatservice ben begonnen.  Dat is natuurlijk al heel spannend en dan ook nog een transport over de weg naar mijn bos.  Podencoworld wilde graag mijn bos gebruiken vanwege de hoge omheining, want er mocht natuurlijk geen een hond ontsnappen. 

Ik ben Revina Mutsaers en ben vanaf mei 2020 gestart met mijn Hondenuitlaatservice Axel in Tilburg. Dit is voor mij een droom die werkelijkheid is geworden, want honden zijn al heel mijn leven belangrijk.  Mijn eerste hond was een Podenco en droeg de naam Axel, samen hebben we veel tijd doorgebracht en heeft hij mij geleerd wat Podenco’s voor lieve, gekke, aanhankelijke zijn. 

Helaas is Axel overleden, maar door nu zijn naam te gebruiken voor mijn Hondenuitlaatservice, komt hij voor mij toch weer in leven. Ik schreef dat ik vanaf mei 2020 ben begonnen en heb nog voldoende ruimte om meer honden te laten genieten in mijn omheind bos.  Ik ben daar elke dag van 11.00 t/m15.00 uur, zodat de honden kunnen spelen, snuffelen, graven en natuurlijk ook even kunnen luieren. 

Mocht u naar aanleiding van mijn verhaal gebruik willen maken van mij Hondenuitlaatservice, woonachtig in of rond Tilburg, dan kan u altijd contact met mij opnemen.  Website wordt hard aan gewerkt. 

https://www.facebook.com/Hondenuitlaatservice-Axel-107203350996050/