nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Stichting Podencoworld is op zoek naar een gemotiveerde adoptiemedewerker (m/v) die ons  team komt versterken.

Als adoptiemedewerker van Stichting Podencoworld ben je de schakel tussen een potentiële adoptant en een Podenco die in een Spaans asiel verblijft. Jouw taak is om informatie over de hond op te vragen bij het asiel en duidelijke en correcte informatie over te dragen naar mogelijke adoptanten.

Wanneer iemand interesse heeft in een Podenco van Stichting Podencoworld dient hij/zij een aanvraag in. Deze aanvraag wordt behandeld door een van onze adoptiemedewerkers. Er volgt een eerste contact en check, en als alles in orde blijkt en er een match is, wordt er een huisbezoek geregeld. Mocht ook dit huisbezoek oké zijn bevonden dan zal de verdere adoptieprocedure in gang worden gezet. Het gehele traject vanaf de aanvraag tot en met de aankomst van de hond wordt gevolgd en soms is er zelfs hierna nog blijvend contact met de adoptant. Het is dankbaar werk en het is mooi om te zien hoe het de hondjes vergaat, van een leven aan de ketting in een jachtkennel tot een leven in liefde en vrijheid bij een adoptiegezin. 

Je maakt deel uit van een leuk en gemotiveerd team, de werkzaamheden betreffen één dag in de week.

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste adoptiemedewerker met goede communicatieve vaardigheden, relativeringsvermogen, affectie met en kennis van Podenco’s. Het gaat hier om vrijwilligerswerk en je krijgt hiervoor geen vergoeding.

Je kunt echt het verschil maken in het leven van een Podenco.

Zie jij wat in deze functie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met Evalien de Ruiter, e-mail: