nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Onlangs heb ik gesproken over de verhuizing.

Inmiddels woon ik in Burgh-Haamstede. Maar eerst heb ik ruim 3 weken in IJzendijke gewoond bij Kees en Bea, de zus van Reiny en hond Doedel.

Het zijn wel veel veranderingen, in korte tijd,  voor een sensitieve hond zoals ik. Toen Doedel en ik weer aan elkaar gewend waren gingen wij heerlijk samen rennen in de tuin.
Ik ben een nacht langer in IJzendijke gebleven zodat Carel en Reiny alvast een heleboel konden uitpakken. Nou ondanks die extra dag hebben ze daarna nog heel veel dagen heen en weer lopen sjouwen. Onrustig was dat. Ik ben blij dat ze nu weer rustig zijn en genieten van de nieuwe woning.

In Burgh-Haamstede moest ik weer aangelijnd in de tuin, want de omheining moest eerst goed gemaakt worden. 
Dat is afgelopen week gebeurt en inmiddels ben ik alle hoekjes en gaten aan het ontdekken in de tuin. Ik moet nog wel mijn tuigje met tracker om, want stel je voor dat ik toch een gaatje vind. In de tuin mag ik niet graven, daar is de tuin te mooi voor. Ik probeer het wel, maar dan word ik direct gecorrigeerd. Ik vind het fijn om Carel en Reiny blij te maken, dus graven doe ik wel in het bos. Al kan ik dit niet beloven als ik een muis of zo ruik. 


Wat is het fijn dat ik zo via de serre naar buiten kan lopen de tuin in en uit en geen enge trap meer op of af hoef. Ik voel mij hier inmiddels echt thuis. Het is veilig genoeg om heerlijk in het gras te liggen slapen. 

Ik heb voor mijn 1e Gotcha Day een mooie mand gehad. Daar slaap ik nu liever in dan op de bank. Dat komt ook omdat ze ramen tot de grond hebben. Ik kan zo, vanuit mijn mand,  naar buiten kan kijken.  Bovendien is er vloerverwarming, voor als ik met mijn hoofd buiten de mand lig. Want onder de mand liggen nog 2 dekbedjes. Dat is wat een prinsesje zoals ik verdien.

Op 200 meter van het huis is een bos, waar ik veel reeën en hazen zie. Spannend hoor! Dat is wel wat anders dan eekhoorntjes. Je kunt hier prachtige wandelingen maken zonder dat ik hoef te wachten voor een verkeerslicht. Ik snap niet waarom ik vorig jaar niet gelijk hier kon gaan wonen, dat zal wel met het werk van Carel te maken hebben. Nu zijn ze beiden hele dagen thuis en krijg ik heel veel aandacht en daar hou ik van.