nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

❤  OOK DE 2e KAART IS VOL!  YES! 
Dankzij jullie steun is de tweede bingokaart nu vol. BINGO!
Dit betekent dat weer 19 hondjes een Seresto-band zullen krijgen en dus gedurende 8 maanden beschermd zijn. Dit is geweldig! Bedankt allemaal.
We gaan verder spelen met de volgende kaart met daarop weer 19 andere Podenco's. Nog 5 stempels en dan is ook deze kaart vol.

Alle Beestjes Bingo2 update8

 

Wij organiseren een inzamelingsactie om de kosten van de asielen voor medische zorg, nu en in de toekomst wat te kunnen verlagen. Ons idee is om alle honden, waarvoor wij bemiddelen, te voorzien van een Seresto halsband om zo de kans op parasieten als vlooien en teken te beperken en eventuele daaruit voorkomende ziektes zoals o.a. Leishmania en Babesiose te voorkomen. 

Leishmania is een veel voorkomende mediterrane ziekte die wordt overgedragen door een met de Leishmania parasiet geïnfecteerde zandvlieg. Als de ziekte eenmaal in de hond zit kan deze zich gaan kapselen in de organen. 
Wanneer de ziekte tijdig wordt opgemerkt is behandeling tegenwoordig goed mogelijk maar ondanks dit, zijn er nog steeds honden die aan de gevolgen van de reeds aangerichte schade overlijden (de parasiet kan namelijk in remissie zijn maar deze blijft altijd in de hond aanwezig en kan dus mogelijk weer actief worden in tijden van verminderde weerstand). 
Helaas hebben wij dit ook mee moeten maken bij Podenco’s die nog in Spanje zaten, maar ook bij Podenco’s die al waren geadopteerd en hierdoor soms maar kort van hun nieuwe leventje konden genieten. 

Leishmania kan niet worden voorkomen, maar het risico kan heel makkelijk en effectief worden beperkt. 
Al voor € 27,50 kunnen we een Seresto halsband kopen, welke gedurende 8 maanden actief bescherming biedt.
Op dit moment bemiddelen we zo’n 150 Podenco’s via onze website. We willen geld inzamelen voor de asielen om (het liefste voor alle honden) een anti-parasitaire band aan te schaffen en zo hun lasten wat te verlichten. 
Helpt u mee om alle Podenco’s te kunnen voorzien van een beschermende halsband? Voorkomen is beter dan genezen!

Alle bee(s)tjes helpen! 

Hoe werkt dit? 
Alle honden van de website zijn verdeeld over meerdere kaarten. Zodra het bedrag van 1 band aan donaties is binnengekomen zal er 1 hond op de bingo-kaart worden afgestreept. Wanneer alle kaarten vol zijn betekent dit dat alle honden zijn voorzien van een band. BINGO!! 
Spelen jullie mee?

Bankgegevens: 
Stichting Podencoworld
IBAN: NL33RABO0162658664 
O.V.V Seresto 

Tikkie: 
https://tikkie.me/pay/dvd2vce0ddb679bmleh6Alle Beestjes Bingo1 VOL