nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het is al weer even geleden dat ik wat van mij heb laten horen. Bijna een jaar geleden ben ik geadopteerd en heb ik jullie verteld over hoe dat allemaal ging.
Ik heb een heerlijk leven waarbij ik een paar keer per week heerlijk op het strand kan rennen. Daarnaast iedere dag heerlijke wandelingen in het bos. Wat wil een hond nog meer? Een paradijs voor een hond die 3 jaar in het asiel heeft gezeten. Maar het wordt nog mooier voor mij heeft Reiny verteld.

Het was de laatste tijd heel onrustig in huis. Carel en Reiny waren aan het sjouwen met van alles. Kasten werden leeg gehaald en er kwamen steeds meer dozen te staan in de woonkamer. Maar gelukkig kwamen ze niet aan mijn bank. Zolang ik maar in mijn eigen hoekje kan slapen vind ik het prima.
Wij gaan verhuizen van een bovenwoning in Den Haag naar een echt huis met een tuin in Zeeland.

IMG 3977

Carel en Reiny hebben samen veel overlegd over wat ze met mij zouden doen tijdens de verhuizing. Uiteindelijk hebben ze besloten dat het voor mij het beste is als ik tot het laatste moment in mijn eigen hoekje mag blijven liggen. Ik ben het daar helemaal mee eens.
Op zaterdag 21 maart kwam er een grote verhuiswagen. Allerlei mannen liepen door het huis en gingen het raam uit erker eruit halen om alle spullen uit het huis te halen. Andere mannen brachten alvast nog meer spullen van boven naar de woonkamer. 
Ik vond het spannend om te zien allemaal, maar ik lag veilig in mijn hoek.

Carel zei het wordt te vol hier wij gaan naar buiten. Na de wandeling heb ik buiten eten uit mijn eigen bakje gehad. Vreemd allemaal hoor.
Als de verhuiswagen weg is gaan we eindelijk naar boven. Ik ben best moe en wil lekker op mijn bank liggen. Maar alles is leeg en mijn bank is weg!  Nu snap ik wat ze bedoelen met verhuizen. Alle inboedel wordt opgeslagen. Dan maar voor de allerlaatste keer die enge trap af. Gelukkig lagen mijn dekjes in de auto, lekker een vertrouwde geur.
Wij gaan tijdelijk wonen bij Bea de zus van Reiny en natuurlijk bij Kees en Doedel de hond. Ik heb daar als eens eerder geslapen, maar een paar weken dat is wel lang. Wat heel fijn is dat ze daar een omheinde tuin hebben. Ik hoop dat het lekker weer is dan kan ik daar lekker in het gras liggen en rennen door de tuin.

Als alles goed gaat dan kunnen wij half april naar ons nieuwe huis in Burgh-Haamstede. Daar wordt de tuin nog goed omheind zodat ik daar heerlijk buiten kan lopen. En ik hoef nu nooit meer die enge trap af. Nee die ga ik echt niet missen. In Burgh-Haamstede slapen wij straks met z'n allen beneden en kan ik zo via de serre naar buiten lopen. 

Inmiddels ben ik nu al een paar dagen in Zeeuws Vlaanderen en begin ik langzaam aan het wonen in een ander huis te wennen. Ik mag nu boven naast het bed van Carel en Reiny slapen. Dat is fijn. Doedel en ik wennen ook weer aan elkaar en rennen samen in de tuin. 

Half april vertel ik hoe het mij in mijn definitieve huis bevalt.