nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Toñi is aangereden gevonden, en de veroorzaker is doorgereden. Een update over haar herstel. De kosten lopen flink op, onderaan kun je lezen hoe je kunt helpen.

Toñi is 13 maart 2020 voor controle terug  geweest naar de kliniek. Alles ziet er goed uit. Er is een bloedtest gedaan en ze is negatief voor alle Middellandse zeeziekten. En verder is het goede nieuws dat, gelukkig, iemand heeft aangeboden om Toñi op te vangen. Zij is angstig voor onbekenden, maar vertrouwt haar opvangfamzilie inmiddels goed. Ze is heel relaxt in huis. Haar opvang is naast de kliniek dus ze hoeft niet steeds in de auto als ze weer naar de kliniek moet.

Ze moest 18 maart weer terug naar de kliniek. Alle hechtingen zijn verwijderd en ze is teruggegaan van twee antibiotica´s naar eentje. Verder houdt ze nog wel de ontstekingsremmer. Er wordt geëvalueerd of ze over drie á vier dagen opnieuw moet worden geopereerd. Blijkbaar zit haar knie nog niet helemaal goed in elkaar. Die bleek verbrijzeld en ze gebruikt haar poot maar af en toe, zoals je op de video kunt zien.


Wil je helpen, klik dan op de link en doneer:

https://www.gofundme.com/f/ayuda-asoka-castalla-a-ayudar-a-toni  🙏🙏🙏

Of direct overmaken naar naar Asoka Castalla: 

Bank Sabadel: rekeningnummer ES52 0081 0180 7500 0215 0017, BIC: BSABESBBXXX.