nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Waarom zou je een veteraan in huis nemen?

  1. We weten wie we zijn
  2. We zijn minder snel afgeleid
  3. We weten hoe het heurt
  4. We blijven altijd leergierig
  5. We zijn rustiger
  6. We hebben de mooiste verhalen

Maar bovenal verdienen ook de oudere honden een kans op adoptie. Je kunt nog vele mooie jaren samen beleven!

Careta 
Ik ben geboren in 2010 en ze hebben mij in het gemeentelijk asiel gedumpt. Gelukkig kwamen, begin dit jaar, mensen van het asiel Malaga Animales y Plantas mij daar uit halen. Hier krijg ik veel meer aandacht en zorg en gunnen ze mij de tijd om een thuis te vinden.
In het begin vond ik het heel eng allemaal. Ik ben verlegen en timide en liep weg van iedereen. Ik heb het nodige mee gemaakt en vertrouw mensen niet zo maar. De ouderdom komt met gebreken en ik word geholpen aan een hernia in de liesstreek. Ook de infectie aan mijn oog vraagt de nodige zorg.
Ze gooien ballen naar mij toe, maar ik weet niet wat ik daar mee moet doen. Wat dat aan gaat moet ik nog veel leren.
Wie geeft mij een warme mand en liefde en aandacht? Ik zal er veel voor terug geven.

Acaymo
In 2007 ben ik geboren en al snel uitgegroeid tot een flinke jongen. Ik ben nieuwsgierig en niet bang voor mensen of veel lawaai. Ze zeggen dat ik dus prima in een huis in de stad met een tuin kan wonen. Ik vind het wel heerlijk om lekker buiten te lopen, maar autorijden vind ik leuk dus dat kan prima.
Katten vind ik enorm leuk om op te jagen, dus die heb ik liever niet in huis. Dat is zo vermoeiend voor beiden. Ik speel graag in mijn eentje met een flostouw of zo. Waar ik het meest van hou is knuffelen. Wie zou mij nou niet willen knuffelen. Ik heb wel speciaal voer nodig voor mijn nieren.
Ik woon al in Nederland dus je kunt zo een afspraak maken om te kijken of wij een klik hebben. Wie komt op visite?

Coina
In 2010 ben ik in Spanje geboren.  Ik ben letterlijk gedumpt, ze hebben mijn chip uit mijn lijf gesneden zodat ze niet konden achterhalen waar ik vandaan kwam. Ook mijn andere wonden hebben ze in het asiel goed verzorgd. Ondanks alles wat mij aangedaan is, hou ik van mensen en knuffel ik graag. Hoewel ik wat ouder ben, speel ik nog heel graag. Wat ik iedere keer weer vreselijk vind is dat ik weer terug moet in de kennel. Ik probeer dan de aandacht te trekken van iedereen die langs loopt. Ik hoop dat er ergens een warme mand en een heerlijke tuin voor mij beschikbaar is. Wie biedt?

Roche
Deze trotse opa is geboren in 2009. Ik heb bijna mijn hele leven op straat geleefd en mijn roedel beschermd. Toen ik in het asiel kwam was is heel bang voor de mensen, daar had ik slechte ervaringen mee opgedaan. Ik probeerde telkens weer weg te lopen. Beetje bij beetje begon ik te begrijpen dat deze mensen anders waren. Ze mogen mij nu aaien en ik eet brokjes uit hun handen. Ook naar andere honden toe hou ik in eerste instantie afstand. Als ik ze ken ga ik er lekker mee spelen. Ik kan prima met katten samen wonen. Voor mijn artrose zou het heel goed zijn om in een lekker warm huis met een zachte mand of bank te wonen. Wie biedt mij die aan?

Boni
Ik ben geboren in 2011 en heb een zwaar leven achter de rug waarin ik mishandeld ben. Ik ben gevangen toen ik meerdere verwondingen had opgelopen.
Van mensen moest ik, door mijn ervaringen, niets hebben ik was bang voor iedereen. Inmiddels woon ik al meer dan 3 jaar in het asiel en heb ik de mensen leren vertrouwen. Ik ben nu een hele rustige hond die houdt van knuffelen. Wat een verschil he! Ik wil wel met je mee in de auto om samen heerlijke wandelingen te gaan maken. Ik zoek een heerlijke zachte bank of warme mand. Als je mij die geeft dan ben ik loyaal en kunnen wij nog jaren van elkaar genieten.