nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het trieste verhaal van Toñi van Asoka Castalla

Toñi is aangereden gevonden, en de veroorzaker is doorgereden. Het asiel werd gebeld door de wegen onderhoudsdienst die haar heeft gevonden. We zijn haar gaan halen. Het was verschrikkelijk om te zien hoe ze er aan toe was. Ze lag als een hoopje ellende langs de weg. Ze is meteen naar een kliniek in Alicante gebracht, waar ze gespecialiseerd zijn in trauma behandelingen en die met het asiel samenwerkt. Ze had een enorme open wond aan haar middel, maar verder zagen de artsen geen breuken. Er zijn foto´s gemaakt, maar Toñi was enorm gezwollen. Hoe ze er van binnen uit zag was nog onduidelijk, maar ze wilde niet eten. Nadat ze haar geopereerd hadden, moest ze nog een week in de kliniek blijven omdat de wond iedere dag gespoeld moest worden. Na een paar dagen begon Toñi ook langzamerhand weer te eten gelukkig. Ze knapte een beetje op. 

Net toen we haar vorige week weer wilden ophalen uit de kliniek en de zwelling gezakt was, bleek er uit nieuwe foto´s dat er toch een breukje zat in een achterpoot en ook in haar kaak. Ze moest opnieuw geopereerd worden en weer langer in de kliniek blijven. Dat was toch wel een enorme domper. 

Op 9 maart heeft ze de kliniek verlaten. Ze ligt in de dokterskamer op een zacht bed met verwarming erbij. Ze is nog wat bangig maar laat zich aaien. Ze heeft natuurlijk ook heel veel meegemaakt. Ze wordt uitstekend verzorgd door de vrijwilligers. Helaas was er geen opvang beschikbaar. We zijn maar een klein team met weinig mensen. 

De kosten voor Toñi lopen behoorlijk op. Wil je helpen, klik dan op de link en doneer:

https://www.gofundme.com/f/ayuda-asoka-castalla-a-ayudar-a-toni  🙏🙏🙏

Of direct overmaken naar naar Asoka Castalla: 

Bank Sabadel: rekeningnummer ES52 0081 0180 7500 0215 0017, BIC: BSABESBBXXX.