nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wij zijn op zoek naar leuke vrijwilligers ,die zin en tijd hebben om ons team te komen versterken.
Wij zoeken Vrijwilligers voor adoptie, Nazorg en vrijwilligers om Facebook bij te houden.
Kortom allemaal leuke dingen om de Podenco's te helpen om een goed thuis te vinden.

Dus wil je je steentje bijdragen om een Podenco  te helpen, meld je dan aan als vrijwilliger.
Het is zo belangrijk om mee te helpen om deze vacature's in te  vullen.
Zonder goede vrijwilligers kunnen we niet, iedere vrijwilliger is hard nodig om een Podenco een goed thuis te bieden.

Kijk hieronder voor meer informatie over de 3 verschillende onderdelen.
Alle werkzaamheden kunnen vanuit huis gedaan worden. Dit zal ca. 5 tot 10 uur in beslag nemen.

Wij vormen samen een team,  dus wil  jij bij het team komen geef je op we zitten op je te wachten.
Mail naar  

Adoptie medewerker 

Als adoptiemedewerker van Stichting Podencoworld ben je de schakel tussen een potentiële adoptant en een Podenco die in een Spaans asiel verblijft. Jouw taak is om informatie over de hond op te vragen bij het asiel en duidelijke en correcte informatie over te dragen naar mogelijke adoptanten.

Wanneer iemand interesse heeft in een Podenco van onze website dient hij/zij een aanvraag in. Deze aanvraag wordt behandeld door een van onze adoptiemedewerkers. Er volgt een eerste contact en check en als alles in orde blijkt en er een match is wordt er een huisbezoek geregeld. Mocht ook dit huisbezoek oké zijn bevonden dan zal de verdere adoptieprocedure in gang worden gezet. Het gehele traject vanaf de aanvraag tot en met de aankomst van de hond wordt gevolgd en soms is er zelfs hierna nog blijvend contact met de adoptant. Het is dankbaar werk en het is mooi om te zien hoe het de hondjes vergaat vanuit het asiel tot in hun gouden mandje.

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste adoptiemedewerker met goede communicatieve vaardigheden, relativeringsvermogen, affectie met en kennis van Podenco’s. Het gaat hier om vrijwilligerswerk en je krijgt hiervoor geen vergoeding.

Zie jij wat in deze functie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met Evalien de Ruiter, e-mail:

Nazorg medewerker 

Als de Podenco's geadopteerd zijn en in hun forever home zijn aangekomen, is het fijn dat er nazorg wordt aangeboden.

Nazorgmedewerkers bellen de adoptant enkele dagen na plaatsing op, om te horen hoe het gaat. Zijn er problemen of vragen, dan kunnen zij advies geven of steun vragen aan een van de teamleden. Ook in de maanden daarna houden zij contact met de adoptant. 

In principe zijn zij het eerste aanspreekpunt zodra de hond is geland op de luchthaven en de adoptant met de hond naar huis gaat. De nazorgmedewerker is gekoppeld aan een adoptiemedewerker en samen vullen zij het gehele traject in vanaf de aanvraag tot aan de aankomst van de hond en dus ook nog hierna.

Het gaat hier om vrijwilligerswerk en je krijgt hiervoor geen vergoeding.

Wil jij nazorgmedewerker worden bij Stichting Podencoworld? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met Evalien de Ruiter, e-mail: info@podencoworld.nl

Facebook medewerker

Als Facebook medewerker ben je samen met andere vrijwilligers verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen en beantwoorden van chatberichten en opmerkingen. De stichting op een zo positief mogelijke manier onder de aandacht brengen en alle mogelijke informatie over de Podenco’s en de stichting te plaatsen en bij te werken. Ook kun je je creativiteit kwijt in het creëren van mooie foto-collages. 

Het gaat om ongeveer 2 uurtjes verspreid over de dag, om de week, die je bezig bent met de Facebook pagina. In de week dat je dienst hebt, is het handig dat je bereikbaar bent voor het geval dat er met spoed iets geplaatst moet worden. Dit kan natuurlijk ook onderling binnen het FB-team geregeld worden.
Bij voldoende teamleden is een andere indeling ook mogelijk. 

Neem vrijblijvend contact op met

IMG 3825