nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Pita (Petite) is op 17 november 2019 aangekomen op Eindhoven. Zij heeft eerst bij een opvangadres in Nederland gewoond. Eind december is de adoptant Margriet met haar gezin, op bezoek geweest bij het opvanggezin van Pita. Na een wederzijdse klik hebben ze haar op 3 januari 2020 opgehaald.

Margriet, het vrouwtje van Pita (Petite), die nu Anna heet vertelt hoe het met haar gaat.

Tjee wat gaat de tijd snel, alweer sinds 3 januari woont Pita, bij ons thuis. Ze heet nu Anna. Wat doet ze het goed! Binnen heerlijk slapen en spelen met haar knuffel en buiten flink enthousiast de buurt ontdekken. Oren recht op en is nieuwsgierig naar alles wat de stad Alkmaar te bieden heeft. Luisteren met deze prachtige oren mag nog een beetje aan gewerkt worden, maar 29 januari is de eerste les op de hondenschool. Het is echt een ontzettend lieve hond en ook van onze kinderen wordt ze blij als ze weer thuis komen uit school. Wat zijn wij ook blij dat ze in ons leven gekomen is. Heerlijk om met haar knuffelen en om haar gekkigheden te lachen…..

Wij willen graag meer Happy Ending verhalen. Stuur enkele foto's en tekst naar nieuws@podencoworld.nl en wij maken er een mooi artikel van.