nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Acaymo, Nuez en Shakira logeren in Nederland of België, maar zoeken nog een forever home. Wie biedt ze die?

IMG 3675Acaymo 

Ik ben Acaymo, een wat oudere hond wat veel voordelen heeft. Zo boeit stadslawaai of vuurwerk mij niet, ben ik rustig en stabiel en een enorme knuffelkont. 

Als ik alleen thuis moet blijven is dat ook geen probleem. Dan ga ik lekker slapen of uit het raam kijken, of ik speel wat met mijn flosstouw. 
Ik ben wild van katten, die moeten niet in mijn buurt komen. Dan ga ik er heel hard achteraan, daarom kan ik ook niet los lopen in een niet omheind gebied.

Als oudere heer moet ik wel regelmatig plassen. Ik zoek daarom een huis met een tuin zodat ik, zodra ik dit aangeef direct naar buiten kan om mijn behoefte te doen. Voor mijn blaas en nieren krijg ik ook speciaal voedsel te eten. Ja ze zijn zuinig op mij. Wie wil mij als maatje? Ik geef je heel veel liefde terug.

IMG 3673Nuez

Ik snap niet waarom er nog niemand mij geadopteerd heeft. Ik ben lief, niet blafferig, sloop niets en ben zindelijk. Ik kan alleen thuis blijven met de andere honden en hou van wandelen. Natuurlijk heb ik ook zo mijn dingetje. Ik ben fel op eten, als het baasje aan het koken is mag ik de keuken niet in. Ik luister goed naar mijn naam en ken al de nodig commando's. Aan de lijn vind ik andere honden niet altijd leuk

Ik zoek een huis met een tuin bij een gezin zonder kleine kinderen en een baasje die de tijd heeft om nog verder met mij te werken. Ik heb een hartje van goud en veel te geven.

IMG 3671 Shakira

Ik ben een 2,5 jaar oud meisje. Ik ben rustig, speels en bescheiden. In mijn nog jonge leven heb ik al het nodige mee gemaakt, maar dat wil ik allemaal liever vergeten. Het maakt wel dat ik voorzichtig ben en afwachtend naar vreemden, door bekenden laat ik mij heerlijk knuffelen. In het huis waar ik nu logeer, woont ook een kat daar kan ik prima mee samen. Ik kruip graag bij mijn baasje op schoot en wil die het liefst helemaal voor mij alleen hebben.

Ik ben graag buiten en zoek daarom een huis met een tuin. Het liefst deel ik dat huis niet met andere dieren. Ik kan prima even alleen blijven in de bench. Ik vraag wel veel aandacht dus mijn nieuwe baasje moet wel tijd voor mij hebben.
Ik beloof je dat ik dan een maatje voor het leven ben.