nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Nuran geeft een update over Oriana.

Oriana is op 12 november aangekomen op Eindhoven airport.
Helaas had ze toen nog last van de ziekte Giardia. Wij zijn heel voorzichtig met haar omgegaan en hebben haar goed verzorgd. Zij moest elke dag medicijnen slikken en binnen 1 week was ze gelukkig weer helemaal gezond!
De eerste dagen moest ze wennen aan verschillende geluiden en aan haar omgeving. Ook was ze nog best bang. 's Avonds slaapt ze bij mijn dochter op de kamer. Dat vindt ze heerlijk. Wij lopen elke dag veel met haar en gelukkig eet ze goed. 

Op 24 december zijn wij enorm geschrokken. Terwijl wij koffers aan het inladen waren voor onze vakantie naar Turkije is ze ontsnapt. Gelukkig bleef mijn dochter hier. Zij is met veel hulp van bekende en onbekende mensen aan het zoeken gegaan naar Oriana. Het duurde ruim 8 uur voor we haar weer vonden. Ze is afgekomen op de geur van 1 van haar honden vrienden! (Zijn chihuahua's toch nog ergens goed voor) en kon aangelijnd worden.Gelukkig heeft ze geen ongeluk gehad en is ze heelhuids thuis gekomen!

Verder heeft ze het tot nu toe erg leuk en is ze een nieuwsgierige en ondeugende hond! Ze speelt veel en zit altijd vol energie! Ze is niet meer zo bang als eerst en leert erg snel.