nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

UPDATE: De stand is 989 euro!!!

Nog 11 euro nodig om het doel van 1000 euro te halen.

Podencoworld heeft al een eerste betaling mogen ontvangen.

Jennifer en haar Podenco Poepie gaan zaterdag 11 april de Kennedy mars te Sittard lopen. Een afstand van maar liefst 80 km door Nederland en Belgisch Limburg.

Haar liefde voor Podenco's startte 2 jaar geleden. In februari 2018 adopteerde zij Ecco. Daarna kwam Poepie bij haar in de opvang. Ze kwam als een zielig hoopje aan met haar staart tussen de benen en bang voor alles en iedereen. Ze had een zeer turbulent verleden achter de rug en de nodige gedragsproblemen. Jennifer besloot dat het voor Poepie beter was om niet nog een keer te verhuizen en ze mocht blijven. Met behulp van de gedragsdeskundige van Podencoworld is het haar gelukt om Poepie stapjes te laten maken. Ze werd vrolijk en haar angsten verdwenen langzaam en ze werd brutaler en meer clownesk. Vandaag de dag is er niets meer over van het bange angstige hondje. 
Daarnaast is ook Panco in de opvang gekomen. Zwaar vermagerd en depressief. Hij wist niet wat spelen en liefde was. Nu is Panco 7 kilo zwaarder en probeert hij wat te spelen. Knuffelen vindt hij heerlijk. 
Daarnaast heeft ze in de afgelopen 2 jaar al heel wat honden opgevangen. In haar buurt staat Jennifer bekend als kruidenvrouwtje en Podenco mama. 

Met haar deelname aan de Kennedymars in Sittard wil ze aandacht vragen voor de "great forgotten". Ze worden massaal gebruikt voor de jacht in Spanje. Met een beetje geluk krijgen ze 1x per week wat te eten en te drinken en de rest van hun leven slijten ze aan een ketting op een betonnen vloer. Als ze niet geschikt zijn voor de jacht worden ze: verdronken, levend verbrand, opgehangen aan een boom, overgoten door zoutzuur en als ze geluk hebben gedumpt bij een asiel. Het asiel Tierra Blanca Tenerife is er daar 1 van.

Tijdens en voor de 80 km die Jennifer en Poepie gaan lopen hopen ze veel aandacht te krijgen voor de inzamelingsactie voor Podencoworld en zo geld binnen te halen om Podenco's een beter leven te geven.

WORDT SPONSOR VAN JENNIFER EN POEPIE EN STEUN PODENCOWORLD. DONEER HIER