nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tokio 12 jaar
Pierre 9 jaar
Boni 8 jaar

Deze 3 oudere heren willen graag uit het asiel naar een warme mand in een huiselijke omgeving verhuizen.
Wie biedt deze oudere heren mooie laatste levensjaren?

 9F9562CE DF12 4735 8570 20A3D9F746BC

Tokio
Deze grote man was toen hij gevonden werd heel mager. Inmiddels is hij aangesterkt en klaar voor de grote reis.
Hij is sociaal naar andere honden. Of hij met katten kan is onbekend. Hij zal eerst moeten wennen aan een nieuwe eigenaar, maar al snel zal hij het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. In ruil voor alle aandacht die hij verdient op zijn oude dag zal hij veel liefde terug geven.

 BDA71183 26DC 4859 8429 0F35DDDADFFF

Pierre
Deze prachtige Podenco Xarnego Valenciano met zijn lange vacht en roze neusje is een plaatje om te zien. Tijdens het wandelen zullen er veel blikken op hem gericht zijn. Hij geniet zichtbaar van wandelingen en de omgeving. Ook op een terrasje kun je prima met hem zijn. Hij trekt niet en loopt rustig mee aan de lijn. Hij is gevonden bij een benzinestation en heeft geen angst voor mensen. 
Wie neemt deze mooie jongen in huis? Je krijgt er veel liefde voor terug.

 5DC4369F 1FCF 40E0 BC04 05CA0702A198

Boni
Deze lieve Podenco is vuil en eenzaam achtergelaten bij een hondenpark. Hij was doodsbang dat hij geslagen zou worden en zelf voor eten kwam hij niet. Met een vangkooi is het na enkele dagen gelukt om hem te vangen. Nu jaren later heeft hij alle angsten overwonnen en is hij een hele rustige hond geworden die houdt van knuffelen. Hij kan goed met andere honden en loopt prima aan de lijn. Hij is loyaal en wil heel graag vanuit de tralies van zijn kennel naar een huiskamer met een warme mand. Wie geeft hem die?