nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Vandaag zetten wij 4 prachtige dames hoog op de poten in de picture.

Angela, Sara, Fee en Ruby willen graag een forever home. Wie geeft ze die?

IMG 3184Angela

Deze 7 jarige dame heeft een lief en zacht karakter. Zij is een echte knuffelbeer die graag aangehaald wordt. Ze legt dan haar koppie op je hand, sluit haar ogen en slaakt een diepe zucht van tevredenheid. Angela is levenslustig en het goed vinden met andere honden en ook katten zijn geen probleem. Wie biedt haar een warme zachte mand en krijgt daar veel liefde voor terug?

IMG 3185Sara

Zij heeft in haar vijfjarige leven al veel meegemaakt. De littekens op haar lijf laten zien dat ze geen fijn leven heeft gehad. Sara spreekt de hondentaal goed en kent haar plek in de roedel. Haar vertrouwen in mensen moet nog groeien. Ze is nieuwsgierig en slim, ze zal in een gezin met een andere stabiele hond goed op haar plek zijn. Aan de riem lopen gaat heel goed. 
Wie geeft deze dame een veilig thuis vol liefde?

IMG 3186Fee

Deze 6 jarige dame is als pup gedumpt en verblijft nu al haar hele leven in het asiel. Ze is heel grappig en vrolijk en is graag onder de mensen. Podenco eigen is ze binnen erg rustig, maar buiten gaat ze actief op zoek naar salamandertjes. Het is haar nog niet gelukt om er een te vangen ondanks al haar capriolen. Fee wandelt dagelijks aan de riem. Ze kan goed met andere honden op schieten en is dol op haar vriendinnetje Ruby. Wie laat deze dame een wereld buiten het asiel zien?

IMG 3187Ruby

Ook Ruby is als pup gedumpt en verblijft net als haar vriendin Fee al 6 jaar in het asiel op El Hiero. Ruby is dol op knuffelen, rennen en spelen. Ze is goed met andere honden en geniet van de wandelingen aan de riem of tuigje. Wie gaat genieten van haar kwispelende zwaaiende staart en geeft haar mooie jaren buiten het asiel?