nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Eind september hebben wij je hulp gevraagd voor Rubia, de Podenco met de enorme infectie aan haar oor, door een donatie te vragen om opname in het hospitaal mogelijk te maken. Dit geld werd in korte tijd bijeen gebracht dankzij jullie hulp.

Zoals in een update te lezen was ging het herstel voorspoedig en genas haar oor goed en ook andere infecties verminderde. Het was niet nodig om haar oor te amputeren. Door de extra voeding en zorg die ze kreeg mocht ze na 20 dagen terug naar het asiel om daar verder te herstellen en moest ze alleen af en toe terug naar het hospitaal. Als al haar waarden goed waren zou zij geopereerd kunnen worden aan haar oor en aan haar borsttumoren.

Terug in het asiel was ze lekker aan het spelen met andere honden. Na 5 dagen zagen ze haar veranderen en ging ze gewicht verliezen. Ze is weer opgenomen in het hospitaal. De arts dacht dat zij een "Moquillo" virus had opgelopen omdat er honden in het hospitaal waren die dit virus hadden. De analyse was negatief. Verder onderzoek door middel van ultrasound maakte duidelijk dat er een kwaadaardige tumor in haar ingewanden zat waarvoor geen behandeling mogelijk was. Deze tumor kan er al langer hebben gezeten en door medicatie verder is gaan groeien. De medewerkers van het asiel hebben het besluit genomen om haar na een laatste knuffel in te laten slapen.
Het heeft de medewerkers veel pijn gedaan dat ze er niet in geslaagd zijn om haar nog een lang en gelukkig leven te geven. Rubia zal voor altijd in onze harten blijven.