nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Met het tweede project van Bida,  "BIDA for Arico with Dingo en Podencoworld" werden er afgelopen Zondag maar liefst 21 hondjes gesterliseerd, waarvan 11 podencos, in één dag! We gingen eigenlijk voor de 20 maar er kwam s'avonds laat nog een hondje bij, een klein poedel mixje dat van een ketting was gered en nu dus ook helemaal klaar en adopteerbaar is voor zijn nieuwe leventje. 

Deze keer hielpen we "thuis", in Arico op Tenerife waar een kleinschalig opvang zonder enige officiele hulp maar liefst 82 honden opvangt. 20 hiervan waren door financiele omstandigheden nog niet gecastreerd en dit maakte het extra moelijk om zo'n groep honden te verzorgen en ook om families voor ze te zoeken natuurlijk. Onze hulp was dus hard nodig!​

En... HOE DAN? Of te wel dankzij wie konden we dit prachtige Project deze keer waarmaken?​

❇Deze keer hadden we de onmisbare hulp van stichting Podencoworld Nederland die met verschillende adoptie bijdragen voor de nodige financiele steun zorgde voor dit project. 

Wij en de rest van de vrijwilligers doen dit natuurlijk vrijwillig in onze eigen tijd maar de onkosten zoals medicijnen, verdoving en verder materiaal moeten wel betaald worden aan de leveranciers...​

Deze keer haden we jullie donaties niet nodig omdat  Podencoworld de onkosten op zich nam door een paar van de adoptiebijdragen aan ons te doneren omdat de helft van de te castreren hondjes  podencos waren  en sommige hiervan ook nog eens inmiddels geadopteerd waren dankzij de bemiddeling van Podencoworld zoals Ratata en Alba. Deze lieverds zullen binnekort naar hun gouden mand in Nederland vliegen!​

Dierenkliniek Dingo die ons hun operatie kamer heeft verhuurd en mijn vriendin Patri die daar werkt, heeft op haar vrije dag met alle liefde mee geholpen!

​❇Leverancier Impocan die ons een mooie korting heeft gegeven op de medicijnen, verdoving en verder nodig materiaal en ons ook zal helpen in de toekomst met onze volgende solidaire projekten

AM Bordados die voor een mooi prijsje een paar leuke shirts met de logos van Bida, Podencoworld en Dingo maar ook rugzakjes voor iedereen heeft gemaakt met ons logo.

❇En dan nog verschillende vrijwiligers zoals onze lieve dierenarts asistenten Clara, Marta, Lisa en Ale die de hele dag non-stop klaarstonden of Ana, Nani, Ceiba, Lorenzo, Betty, Pietro, Giorgia en Hector die met de hele vervoer organisatie hebben geholpen,  Het is niet niks om zo veel honden te verplaatsen en de afstand was best groot, maar liefst 40 minuten rijden heen en ze moesten allemaal ook weer terug natuurlijk. En dit allemaal in één dag!

Ook was een goede vriend van dierenarts Damian aanwezig. Airam is speaker van beroep en heeft de hele ochtend live alles doorgestuurd. Hij gaat ook nog een mooi filmpje maken met al de indrukken van deze prachtige dag, deze houden jullie dus nog even tegoed van ons! 

Na dit tweede Project staat ons hoofd inmiddels alweer helemaal naar het volgende project dat over 2 weken al komt en er voor zal zorgen dat Damián en ik maar liefst een maand lang bijna TWAALF DUIZEND kilometers van huis zullen zijn!!!

Voor dit project komt binnekort een noodoproep voor hulp want met maar twee weekjes tijd om het nodige bedrag te behalen zullen jullie 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗧𝗜𝗘𝗦, steun en hulp zeker zeer hard nodig zijn. De reden dat dit zo kortdag gaat worden is omdat we op de officieele rekening willen wachten voor de donaties en papierwerk laat zich al weken op zich wachten maar hey, wat is een beetje spanning? 😄 ...We rekenen op jullie om ook dit derde project weer een groot succes te laten worden met zijn allen!

Iedereen nogmaals enorm bedankt voor deze fijne samenwerking, dit prachtige team werk,  samen staan we sterk!

Sabine en Damian

Stichting BIDA  vida_conb

https://www.facebook.com/vidaconB/

https://www.instagram.com/vida_conb/Zo