nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Panji, Podito, Seso en Wijnand zoeken een warme mand!

Wie geeft deze lieve jongens een plek in huis? Ze willen heel graag uit het asiel, om iedere dag een knuffel te ontvangen.

 

 

 

 

Panji
Deze mooie jongen is geboren in juni 2012. Hij is samen met zijn broer Sunji in het asiel gekomen, zijn broer is geadopteerd en Panji wacht nu met smart tot hij aan de beurt is. Hij loopt goed aan de riem en geniet er van om te wandelen. Panji zoekt een rustige omgeving waarin hij verder kan leren genieten van alle mooie dingen uit het leven. Een gezin wat hem de tijd geeft om de wereld buiten het asiel te ontdekken. Wie geeft hem die kans?

IMG 3062

Podito
Deze in juli 2015 geboren grote Podenco Canario is een en al liefde. Hij loopt netjes mee aan de lijn. Podito is door zijn stabiele karakter goed in de omgang met andere honden. Buiten is hij nieuwsgierig en ondernemend, binnen een en al rust. Wie geeft hem die warme mand en een liefdevol huis?

IMG 3063

Seso
Geboren in april 2015 en woont al jaren in het asiel. Deze gevoelige onderdanige hond wil graag een veilig huis en weg uit het drukke asiel. Hij is dankbaar voor de aandacht die hij krijgt. Hij kan goed met andere honden om gaan. Wie biedt deze lieverd een veilig thuis zodat hij een vriend voor het leven kan worden?

IMG 3064

Wijnand
Deze grote knuffelkont is geboren in 2010 en het is onbegrijpelijk dat deze lieve mensenvriend nog geen eigen huis heeft gevonden.
Hij is voor zijn leeftijd heel speels en energiek. Waarschijnlijk is hij een kruising tussen een Podenco en een Labrador. Hij geniet er van om buiten te wandelen. Wijnand is echt op mensen gericht en heeft waarschijnlijk vroeger ook in een huis gewoond. Wie maakt Wijnand blij en geeft hem een eigen warme mand?

 IMG 3065