nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Laki, Bo, Cajo, Jive en Hotto wonen in een gastgezin in Nederland en zoeken nog een definitieve warme mand. 
Ben je nieuwsgierig naar een van deze 5 honden? Je kunt een afspraak maken om ze te bezoeken.

 

 

 

 

Laki is grote 5 jarige jongen. Hij is makkelijk en kan goed met andere honden om gaan. Ook katten is geen probleem. Hij vindt het heerlijk om buiten te spelen en te rennen. Het is een hond die goed alleen geplaatst kan worden. Hij geniet dan van alle aandacht die hij krijgt.

Bo is een energieke tweejarige jonge hond die graag speelt en rent. Hij is waaks en zindelijk. Hij houdt van gezelligheid en knuffelen. Andere honden vindt hij leuk. Hij is wat lomp en daardoor minder geschikt bij kleine kinderen. Wie geeft deze zwarte beauty een forever home?

Cajo is gek op knuffelen en woont nu al een jaar bij het gastgezin in IJmuiden. Hij is gek op knuffelen en slapen. Op eten is hij dol, hij staat dan vooraan in de rij. Cajo geniet ook van lange wandelingen. Wie geeft deze 8 jarige jongen een warme mand waar hij de rest van zijn leven mag blijven? Hij verdient een eigen familie.

Jive heeft in zijn leventje al heel wat mee gemaakt en is nu op zoek naar een forever home. Hij is waaks en houd je graag goed in de gaten  en wil graag in je nabijheid zijn. 's Avonds wil hij graag mee naar boven naar de slaapkamer. Hij kan goed met andere honden. Soms heeft hij het wat lastig en is dan onrustig.
Met wat afleiding is dat snel weer weg. Het is echt een schat van een hond.

Hotto is 8 jaar en een grote jongen die soms wat lomp kan zijn als hij ergens van schrikt. Hij houdt er van om lekker in het zonnetje te luieren. Het is ook een echte knuffelkont. Hij kan goed met andere honden en kan in een omheind gebied los lopen. Hij zoekt een gezin zonder kleine kinderen. Buiten zijn vindt hij heerlijk.