nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Deze 2 prachtige kanjers zoeken een opvang plek waar ze mogen blijven tot ze geadopteerd worden. Wie wil een van deze 2 kanjers opvangen?

 

 

 

Laki

Wie wil deze prachtige reu van 5 jaar oud en 66 cm hoog opvangen? Laki is 5 jaar oud. Het is een makkelijke hond die ook bij katten kan. Kleine blaffende hondjes vindt hij minder leuk. Het is een hond die prima alleen geplaatst kan worden, zodat hij volop aandacht krijgt. Hij gaat zitten, geeft pootje en geeft ook keurig aan als hij zijn behoefte moet doen. Wie wil hem tijdelijk opvangen? Een forever home voor hem is natuurlijk nog fijner.

 

Hotto,

Wie geeft deze 8 jarige kanjer een tijdelijk huis, of nog beter wie geeft hem een forever home? In huis ligt hij graag lekker lui te slapen. Hij kan een paar uur alleen zijn. Hij is vindingrijk in het openen van deuren om zo een lekker plek te vinden. Hij houdt van kroelen en kruipt dan helemaal tegen je aan. Hij kan goed met andere honden en kan in een omheind gebied los.

Hij kan schrikken van bewegingen en geluiden en sprint dan weg met zijn grote lijf. Om deze reden kan hij niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Wie wil hem tijdelijke opvangen? Een forever home is natuurlijk nog fijner.