nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Omdat Carel en Reiny ook gebruik maken van het openbaar vervoer moesten we testen of dat lukte met mij. We gingen wandelen richting het Haagse Bos, maar in plaats van door te lopen blijft Reiny staan bij een glazen hokje. Wat wil ze nou, hier is niets te zien. Even later komt er een bus aanrijden en stappen wij in. Oei dit is wel heel iets anders dan de auto. Hijgen helpt om mijn spanning kwijt te raken. De volgende halte stappen wij al weer uit en gaan we wandelen. Ik vind de bus niet zo leuk, maar je kunt er wel mee naar het strand komen en daar kan ik heerlijk rennen, maar ik ga liever met de auto naar het strand.

Op een dag gingen wij weer naar het Centraal station. Maar nu gingen wij door de poortjes en stapten wij een trein in. Wat eng is dit. Na een paar minuten gaat hij rijden. Oei ik ga maar snel zitten anders val ik om. Gelukkig mocht ik er na een paar minuten weer uit en liepen we weer naar huis.
Dit was een voorproefje voor een langere trip. Dit keer met de intercity naar Breda. De intercity is veel fijner dan de trein van vorige week. Na een tijdje ga ik rustig op de grond liggen. In Breda zijn we met een vriendin van Reiny lekker gaan wandelen in het Mastbos. En toen wij weer terug gingen naar Den Haag was ik al gewend om te reizen en ging ik snel liggen. Ik was ook wel moe van de wandeling en alles wat er te zien was op het terras.

Volgens Reiny ben ik geslaagd voor de OV proef.

De ritjes die ik in de auto gemaakt heb zijn meestal van korte duur Vandaag is dat anders. Ik merk aan alles dat er wat gaat gebeuren. Mijn voerbak gaat in een tas, er gaat eten mee. Wat gaan we doen? Als ik in de auto getild wordt blijken mijn dekjes van de bank er ook te liggen. Ik ga toch niet weer verhuizen?

Het blijkt dat wij naar Zeeuws Vlaanderen gaan om een nachtje te slapen bij de zus van Reiny. Voor het eerst sinds mijn aankomst in Nederland slaap ik niet op mijn eigen bank, maar wel op mijn eigen dekje.
Wij zijn daar direct naar het strand gegaan, zodat ik kennis kom maken met Doedel de hond van Bea. Wij konden het wel vinden samen. Bij Bea aangekomen blijkt dat zij een grote tuin heeft. Ja dat vind ik heel fijn. Er zat een muis in de tuin, maar ik mocht niet graven. Wel heb ik lekker liggen rollebollen en gespeeld op het gras en mocht ik in een bloemperk slapen. Heerlijk! Reizen is best leuk, maar ik slaap toch het liefst op mijn eigen bank.

IMG 2963