nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

In het asiel heb ik niet echt leren spelen. Nu ik hier een paar maanden ben, ga ik dit steeds leuker vinden. Op het strand gooien ze de bal weg. Dan ga ik er hard achter aan rennen. Maar de bal terugbrengen doe ik nog niet. Mijn baasjes moeten ook in beweging blijven, dat is goed voor ze. Hoewel ik wel te verleiden ben met lekker snoepjes. In het bos gooien ze ook met stokken. Daar ren ik dan ook hard naar toe en hoop dat het een lekker stok is waar ik even op kan knagen, anders laat ik hem gewoon liggen en wacht ik op de volgende stok. Ik vind dit gooien en er achter aan rennen maar een korte tijd leuk, daarna wil ik weer lekker snuffelen of spelen met andere honden. Dan kunnen ze gooien wat ze willen, maar dan ga ik echt niet meer rennen.

Ik hoor wel vaker dat mijn soortgenoten allerlei knuffels stuk maken. Ik ben geen sloopdenco. Ik heb een lief klein beertje waar ik regelmatig aan sabbel. Daar spelen ze op de bank ook met mij mee. Carel en Reiny zijn verbaasd dat dit al weken heel blijft. Geef je mij iets wat hard of ruw is, dan zet ik onmiddellijk mijn tanden erin. Net als die heerlijk oortjes die ik vaak krijg. Maar als iets zacht is dan ben ik heel voorzichtig.

Van Bea de zus van Reiny hebben wij een snuffelmat gekregen van heerlijke fleece stof. Als ze die op de grond leggen dan kom ik snel de bank af, want dat vind ik echt leuk. Reiny verstopt er lekkere snoepjes in die ik dan mag opzoeken. Ik word er steeds behendiger in. Kijk maar naar het filmpje hieronder.


Tijdens de Podencoworld Veiling ten gunste van de 2 asielen heeft Reiny geboden op een snuffelbal van fleece. Binnenkort wordt deze opgestuurd samen met mijn nieuwe gevoerde tuigje waar ze ook op geboden heeft. Ik kijk er naar uit om te spelen met die snuffelbal.Natuurlijk zal ik straks ook laten zien hoe mooi mijn nieuwe tuigje staat.

Ik moet van Reiny zeggen dat je nog tot 30 september kunt bieden op de Podencoworld veiling. Dus kijk nog even of je wat leuks ziet op facebook.