nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wij zijn Rolf en José, 30 en 31 jaar oud en hebben twee kinderen van 1 en 3 jaar. Milo maakt al 7 jaar deel uit van ons gezin en ivm verblijf in het buitenland, waarbij Milo helaas niet mee kan, zoeken we een gastgezin die voor hem willen zorgen gedurende deze periode.

Milo is een kruising tussen een podenco en een ander voor ons onbekend ras en is inmiddels 8 jaar oud. Milo is via Stichting Podencoworld bij ons gekomen toen hij 1 jaar was en we hebben al veel mooie dingen met hem mogen beleven. Hij komt oorspronkelijk uit Spanje, heet volgens zijn paspoort Klimo en over zijn verdere herkomst is niets bekend. 

Wat we wel weten: Milo is een erg lieve hond, die snel tevreden is. Hij is goed met kinderen en sociaal met andere honden. Daarnaast is hij ook dominant en waaks, dus als er bezoek komt mag hij graag van zich laten horen. Door zijn jachtinstinct kan hij niet los in gebieden waar wild leeft en een combinatie met katten/kippen/konijnen is niet gewenst. Hij is gewend om het enige huisdier te zijn, maar wij vermoeden dat hij prima met andere honden kan samenleven. Milo is een hond die niet veel aandacht vraagt. Het is een rustige hond, mag graag in de zon liggen en houdt de hele dag siësta, een echte spanjaard dus!

Kortom, wil jij ons helpen, twijfel je nog maar sta je er wel voor open, neem dan contact met ons op! We praten graag met je verder!

Groeten,

Rolf & José
0622970605