nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wie vliegt er op korte termijn van Malaga naar Nederland?

Wij willen graag z.s.m. na 18 oktober een Podenco naar Nederland halen. Wie o wie vliegt vanuit Malaga terug met Transavia.

 Neem dan AUB zo snel mogelijk contact op met: Podencoworld Nederland via:

Vluchtbegeider zijn is heel erg makkelijk, kost geen geld of zorgen. Het asiel blijft verantwoordelijk voor de hond en betaalt de toeslag voor de bench direct aan de vluchtmaatschappij. U hoeft alleen maar uw naam en reserveringsnummer door te geven, dan koppelen wij de bench aan uw boeking op onze kosten (dit wordt meteen op dat moment en dirett aan de vluchtmaatschappij betaald).

Ook wordt de check-in van de honden op het vliegveld op Tenerife geregeld door vrijwilliger Sabine en haalt zij de hond en bench door de security scanner. Het personeel van de luchthaven zet de hond hierna op het vliegtuig. Eenmaal in Nederland wordt de bench richting uw kofferband gebracht. Dus het enige wat u als vluchtbegeleider hoeft te doen is het karretje met de bench een paar meter door duwen tot de schuifdeuren, daar staan de vrijwilligers van Stichting Podencoworld Nederland en de nieuwe baasjes al op jullie te wachten!