nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tijdens de Podenco strandwandeling was Marja van Doggie Jacketz 4 You aanwezig. Voor wie dit gemist heeft hier nog meer informatie over haar producten.

De speelbody voor in het voorjaar en zomermaanden, van 95% katoen en 5% stretch. Verkrijgbaar in frisse en vrolijke kleuren. Wij kiezen voor dit materiaal omdat de gebruikelijke bi- stretch niet bevoordelijk is tegen oververhitting. De combinatie van katoen en stretch biedt een goede bescherming tegen takken, struiken en de tanden van speelmaatjes.

De regenjas is gemaakt van een zeer sterk materiaal met een dunne fleecelaag erin. Dit materiaal wordt gebruikt in de zeilerswereld omdat het waterdicht is. Deze jas is vanuit de kol tot aan de bips voorzien van een rits voor een gemakkelijke instap. Dis is zeker fijn voor honden die last van hun gewrichten hebben, je hoeft namelijk geen pootjes te buigen.

De winterjas is van gewatteerd materiaal, waar een fleece in komt.  Voorzien van korte mouwtjes, gesloten borstkas en buik. Ook deze jas is voorzien van dezelfde makkelijke rits en namaak bontkraag. De kleuren zijn in overleg vast te stellen. De  binnenbody  gaat nog ontworpen worden. Klanten krijgen een maattabel om goed te kunnen meten. Op windhonden of podencodagen wordt de hond er plekke opgemeten. Kijk eens op pagina Doggie Jacketz 4 You,  Heb je zelf ideeen of vragen stel ze gerust.