nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Asiel Tierra Blanca ontzettend blij met nieuwe machines en operatielamp kliniek

De kliniek van asiel Tierra Blanca in Tenerife is uitgebreid met een Skyla biochemieanalysator en Abaxis hematologische analysator en STARLED3 NX  operatielamp. Deze machines en de operatielamp zijn aangeschaft dankzij de donaties van Stichting Podencoworld.

De twee machines zijn al geïnstalleerd en inmiddels aan het werk. Hierdoor is de kliniekapparatuur verbeterd en wordt de diagnose en behandeling van de honden vergemakkelijkt zodat de volledige analyse ter plaatse kan worden uitgevoerd, zonder dat externe laboratoria nodig zijn.

De technische mensen zijn vorige week geweest om te kijken hoe ze de lamp gaan ophangen omdat het een speciaal plafond is in de operatie kamer. 

De gedoneerde apparatuur:

IMG 2836Skyla biochemieanalysator

Compact systeem voor bloed biochemie testen. Bepaalt tot 15 parameters in 15 minuten.

IMG 2837Abaxis hematologische analysator

De VETSCAN HM5 is een volledig geautomatiseerde vijfdelige differentiële hematologieanalysator met een uitgebreide 22-parameter compleet bloedbeeld (CBC) met cellulaire histogrammen op een gemakkelijk af te lezen touchscreen.

IMG 2835Operatielamp 

STARLED3 NX  is de lamp geproduceerd door acEm Vet care met ultramoderne LED's die een koud licht, een lange levensduur en een laag energieverbruik garanderen. Het is ideaal voor diergeneeskunde en chirurgie. STarLED3 NX bereikt een lichtintensiteit tot 130.000 lux met een laag verbruik (69W). De duur van de LED's waaruit de STarLED3 NX bestaat, is ongeveer 50.000 uur.

Tierra Blanca heeft Stichting Podencoworld hartelijk bedankt voor deze donaties.