nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ik heb de afgelopen weken verteld hoe lekker ik het vind om buiten te lopen. Toch heb ik iets speciaals wat Carel en Reiny niet snappen. Misschien hebben jullie nog tips voor mijn baasjes?

Ik geef namelijk niet aan dat ik naar buiten wil. Ik blijf lekker liggen op de bank. Als Reiny zegt: “kom  we gaan naar buiten”, of zoiets reageer ik niet echt. Ik blijf dan liggen en gaap nog een keer. In het begin probeerde ze mijn tuigje aan te doen terwijl ik op de bank lag. Tja dat vond ik vreemd dus ik werkte niet mee. Dat was het dus niet. 

Reiny heeft advies gevraagd en op basis van verleiden moet ze mij van de bank af krijgen. Dus nu krijg ik telkens iets lekkers en dan steeds iets verder weg zodat ik van de bank af kom. Ik ben met eten te verleiden dus ja met wat moeite wil ik wel. Maar ze snappen niet waarom ik niet enthousiast van de bank af kom, terwijl ik zo graag buiten ben. Het blijft voor iedere wandeling een hele toer om mij van de bank af te krijgen. Zodra ik eraf ben en ze mijn tuigje om doen dan ben ik heel blij. Heerlijk lang wandelen. 

Daarnaast kreeg ik last van mijn sluitspier en lekte ik urine, waarschijnlijk een gevolg van mijn sterilisatie en hormoonspiegel. Ik plaste wel keurig op het dekbedje, maar toch niet fijn om iedere keer zo'n dekbed te wassen. Eerst een paar drupjes, maar later een echte plas. Terwijl ik toch uit was geweest. Carel en Reiny zijn met mij naar de dierenarts gewest en ik heb hier een medicijn voor gekregen. 

Ze gingen mij extra uitlaten. Maar ja ik werkte daar niet aan mee. Zodra ik van de bank af ben, vind ik het helemaal leuk om het tuigje aan te krijgen en zwiep ik met mijn staart heen en weer. Maar ja hoe krijgen ze mij nu van die bank af?

Inmiddels plas ik niet meer op het dekbed en is Reiny aan het onderzoeken bij hoeveel medicijn ik het goed blijf doen, want ja puur natuur is beter. Maar toen ik helemaal niets meer kreeg ging ik weer plassen. Tja die hormonen he! Daar hebben meer vrouwen last van.

Volgende week weer een nieuw verhaal.

IMG 2827