nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Deze week vertel ik over de strandwandeling.

Autorijden vind ik niet erg, ik ga rustig liggen op de achterbank. Want ik weet dat we dan altijd iets leuks gaan doen. Wat ik nog wel eng vind is in de auto gaan. Als het portier open gaat dan sta ik al in de remmen. Dus ik wordt er telkens ingetild. Eruit springen doe ik wel. 

Afgelopen zondag gingen we naar ‘s Gravenzande naar de strandwandeling van Podencoworld.
Wat ze mij niet verteld hadden was dat ik de achterbank moest delen. Cynthia had aan Reiny gevraagd of zij met Osiris mee konden rijden. Ik vond het wel spannend in het begin. Flink hijgen dan maar, dat helpt. 

Wat een gezellige drukte bij de strandtent. En wat veel honden. Samen wandelen op het strand vond ik echt leuk. Het was ook heerlijk wandelweer. 

72BFC4C4 0625 4C05 94F8 951BC1063E62

Ik ben ook nog fotomodel geweest. Moest ik mooi gaan staan en lief kijken. Nou dat kan ik wel. Ik ben tevreden over het resultaat. Carel gaat er een schilderij van maken. 

Ik heb een hekel aan de regen en Doggie Jackets 4 you was er ook, die jasjes op maat verkopen. Dus Ik ben helemaal opgemeten. En kreeg ook nog een pasjasje aan om goed te kijken naar de maat. Ja als je mooi wilt zijn dan moet je er wat voor over hebben. Voor wij terug gingen heb ik nog ff flink gerend, lekker is dat in het zand.

Osiris was ook heel moe. Hij pikte het beste plekje in op de achterbank en ging liggen slapen. Dus ik moest bij Cynthia op schoot zitten die mij lekker ging kroelen. Dat vond ik helemaal niet vervelend. 

Thuis gekomen ben ik heerlijk op de bank gaan liggen slapen en gaan dromen over mijn rol als fotomodel.

Volgende week weer een nieuw verhaal van mij.