nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De afgelopen weken heb ik jullie verteld over mijn aankomst, de bank en de enge trap. Nu denken jullie misschien dat ik een angstige hond ben, maar dat is niet altijd zo. Vandaag mijn verhaal over buiten wandelen. 

De dag na mijn aankomst zijn wij ‘s ochtends gaan wandelen in het mooie park Arendsdorp. Wat was hier veel te zien en te ruiken. Met mijn pootjes in het gras keek ik mijn ogen uit. Ik loop heel goed mee aan de lijn en trek niet. Ja behalve als ik een muisje denk te zien. Dan wil ik daar op af, graven en spelen met de muis.
Carel en Reiny waren verbaasd dat ik helemaal niet bang was van het verkeer en zo mee de straat over stak. Ik had het buiten echt naar mijn zin en kon dat uren vol houden. 

Als ik buiten liep dan had ik een tuigje en een halsband om en 2 lijnen. Ze zijn wel heel zuinig op mij. 

Na een slaapje zijn we in de middag een drukkere straat overgestoken om in Clingendael te gaan wandelen. Daar is het echt heel mooi. Mooie bloeiende Rododendrons, die lekker ruiken. Maar onder die struiken leven heel veel muisjes. Wat heb ik daarvan genoten. 

Tijdens de wandelingen met vrijwilligers in Spanje ging ik graag naar een terras. In Clingendael is een theehuis met een terras buiten. Daar gingen wij wat drinken. Van de ober kreeg ik een heerlijk hondenkoekje. Ik was een Spaanse schone zei hij. Ik vond het gezellig tussen de mensen daar en kreeg af en toe een aai over mijn bol. Ja ook voor mensen ben ik niet bang.

Na de wandeling ben ik heerlijk op de bank gaan liggen en lekker gaan slapen. Wat een verschil met die paar vierkante meter die ik in de kennel kon lopen. Daar verlang ik echt niet meer naar terug. Nee ik wil hier wel blijven wonen, ondanks die enge trap.

Volgende week vertel ik verder

90BC8E75 A61F 43A1 8DB6 70583115448F