nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Rob van der Hoog is een grote dierenvriend. Hij werkt in het dierenasiel in Krimpen en bij de vogelklas van Karel Schot. Hij vindt de jacht in Spanje en de omstandigheden waaronder dat gebeurt vreselijk. Door een adoptie op afstand draagt hij bij aan de opvang van Yanira en Luna C
Bij het dierenasiel, waar hij werkt, vinden ze dat de Podenco's in eigen land geadopteerd moeten worden. Rob vindt dat beiden moeten kunnen. Het grootste belang is een goed leven voor de Podenco's.  Soms lukt dat. Een van de adoptie honden op afstand heeft zijn forever home gevonden in Spanje. Bij de strandwandeling heeft hij een keer een Podenco gezien die hij op afstand had geadopteerd. Rob hoopt nog lang zijn bijdrage op afstand te kunnen leveren. 

Heb je zelf geen tijd of ruimte om een Podenco te adopteren? Vanaf 10 euro per maand kun je een Podenco op afstand adopteren en het asiel en de hond helpen. Informatie

Yanira
Ze was alleen een hoop botten en vel toen bij het asiel binnen kwam. Een ketting van 50 cm en iemand die om  de 14 wat voer kwam brengen, dat was haar leven. Ondanks dat heeft ze haar vertrouwen in mensen niet verloren. Ze komt graag knuffels halen. Wie geeft dit zachtaardig en aanhankelijk hondje veel liefde en een thuis?

IMG 2636

Luna C
Deze beauty is gedropt in het asiel omdat ze haar geen deel vonden van het gezin. Zonder nog om te kijken zijn ze weggelopen. Luna is een schat van een hond die graag speelt en aangehaald wil worden. Ze is goed met andere honden. Welke familie geeft haar een echte plek in het gezin? Luna zal er veel voor terug geven.

IMG 2635