nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De vorige keer heb ik verteld over mijn vlucht naar Nederland. Vanaf nu mijn verhalen in Nederland.

Het regende een beetje toen wij aankwamen. Na even op het veldje hebben mogen plassen liepen wij terug naar mijn nieuwe huis. Carel deed de voordeur open en wilde dat ik de trap op liep. Ik schrok. Het halletje is heel klein, echt eng en dan moet je een trap op waarvan je het eind niet kunt zien. Ik liep direct weer naar buiten met de staart tussen mijn benen.

Carel heeft mij opgetild en mij naar boven gedragen. Dat was ook eng. Ik kwam in een grote lichte ruimte en Carel legde mij op de bank neer. Daar lagen heerlijke dekjes op. Ze hebben mij even rustig laten kijken en liggen. Pfff wat een prikkels. Toch ben ik even in slaap gevallen.

Later in de middag gingen wij met z’n drieën wandelen. We liepen naar een mooi park. Wat veel luchtjes hier. Er zitten ook muizen hier, heel spannend. Ik was die enge trap ff vergeten. Terug van de wandeling werd ik weer heerlijk op de bank neergelegd. Carel was ook moe en kwam naast mij liggen. Wij zijn samen in slaap gevallen. 

OP EN AF DE BANK

Telkens werd ik van en op de bank getild. Ik kon er best op- en afspringen maar ik snapte niet wat ze wilden en of dit mocht. De eerste dagen probeerden ze mij, na een wandeling, te verleiden door een stukje brood met leverworst op de bank te leggen. Ik ben er echt niet op gesprongen hoor. Stel je voor dat ik dan niet meer zacht zou mogen liggen.

IMG 2582

Op een avond zei Reiny, wij gaan het anders doen. Na de avondwandeling tillen we haar niet op, maar leggen haar op het kleedje voor de bank neer. Kijken wat ze doet als wij naar bed gaan ‘s nachts. Om 2 uur kwam Reiny even kijken en toen lag ik heerlijk op de bank te slapen. Ja dat was veel zachter dan dat kleedje op de vloer. Ze zei dat ik een knap meisje was en was heel lief voor mij. Vanaf dat moment ben ik zelf de bank op en af gesprongen. Als ik dan ga slapen doen ze lekker een zelfgebreide deken over mij heen. Ik slaap dan heerlijk.

De volgende keer vertel ik hoe ik mijn angst voor de trap heb overwonnen.