nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Wil je een Podenco opvangen en hem of haar leren hoe het is om in een huis te wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken gastgezinnen met ervaring met honden, bij voorkeur met Podenco’s. Honden leren veel van elkaar dus het is fijn als er een andere hond in huis is.

Heb tijd, energie, geduld en veel liefde te geven, dan kun je het leven van een Podenco daadwerkelijk veranderen. Je krijgt er veel voor terug. Hoe mooi is het om jouw tijdelijke hond van alles te leren en gelukkiger te zien worden. Natuurlijk doet het pijn om afscheid te nemen als er een adoptant is gevonden. Maar met al je opgedane ervaring kun je een volgende Podenco een nog betere begeleiding bieden.

Een Podenco bij een gastgezin in Nederland heeft veel meer kans op een adoptie. Daar kun jij een bijdrage aan leveren door een Podenco uit Spanje in  je huis op te nemen. Dit kan een week duren, maar ook enkele maanden. Als gastgezin kun je hier zelf invloed op nemen door de Podenco zelf ook actief in beeld te brengen bij mogelijke adoptanten.

Als aanspreekpunt is er een coördinator opvang die je adviezen kan geven om eventuele problemen op te lossen. Zij zal je ook regelmatig vragen om een update van de ontwikkeling en foto’s om de website actueel te houden. Podencoworld vergoedt de kosten voor de dierenarts en eventuele medicijnen. 

Heb je interesse of vragen? Mail .