nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Vandaag 5 honden geboren tussen 2015 en 2018. Tomas, Simba, Tripis, Guapo en Colombo verdienen een heerlijk huis. Wie gaat ze die bieden?

 

 

IMG 2333

Tomas

Een sociale vrolijke  lieve ongecompliceerde hond die graag het leven achter het hek wil ontdekken. Het zal dan even wennen zijn maar Tomas is de patio en drukte van de andere honden zat. Hij wil graag een eigen plek bij een lieve familie waaraan hij al zijn liefde en gekkigheid kan geven. Samen plezier maken en nog jaren van elkaar genieten.

IMG 2334

Simba

Hij wilde zo graag tussen de mensen zijn, dat hij het platte land verruilde voor de stad. Hij houdt er van om aangehaald te worden, al die aandacht is heerlijk. Hij zal echt zijn uiterste best gaan doen om zijn baasje te plezieren om zo samen te genieten van het leven. Het is een slimme hond die je nog veel kunt leren, maar hij volgt nu al prima zijn begeleiders. Wie geeft deze nieuwsgierige en alerte hond nog vele mooie jaren?

IMG 2335

Tripis

De mensen van het asiel zagen op weg naar het restaurant Tripis lopen. Hij stond midden op de weg stil. Zij probeerden auto's te laten stoppen om hem zo te kunnen vangen. Een auto reed hard door een reed Tripis aan. Zij zijn direct naar de dierenarts gereden. Hij bleek zijn dijbeen en scheenbeen gebroken te hebben, waarbij een bot door de huid stak. Hij is geopereerd en is nu thuis bij mensen. Na herstel zal hij naar het asiel moeten. Wie zorgt voor een veilig en warm huis waar Tripis kan leren genieten van de mooie dingen op deze wereld?

IMG 2336

Guapo

Hij is gered uit het gemeentelijk asiel na het jachtseizoen. Hij was een kleine verlegen Podenco toen hij kwam, maar door de aandacht en zorg van de vrijwilligers krijgt hij steeds meer vertrouwen en gelooft in een 2e kans. Hij speelt graag met andere honden en de bal. Dat doet hij nog liever dan aangehaald te worden. Hij is slim en leert om aan de riem te lopen. Wie biedt Guapo (Mooi) een liefdevol huis?

IMG 2337

Colombo

Hoeveel ellende kan een mens een hond aan doen? Een weduwnaar kreeg van zijn kinderen Colombo om minder alleen te zijn. De man wilde niet dat Colombo hem volgde en schopte hem van zich af. Op een dag heeft hij hem naar het gemeentelijk asiel gebracht van waaruit hij werd gered.
Hij had een wond aan het topje van zijn oor, vandaar dat hij een klein stukje mist. Maar het is en blijft een mooie hond. Hij is erg sociaal en aanhankelijk, geniet van warmte en aandacht. Speelt ook graag met de bal. Een lieve hond die graag bij mensen wil wonen. Wie biedt hem een plek aan?