nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Vandaag 2 teefjes die het echt verdienen om een liefdevol huis te krijgen. Wie geeft ze die?

 

Vooral voor Noath is het belangrijk dat zij een plek in het buitenland vindt. Zij kan niet in Spanje aangeboden worden omdat de jager haar zoekt om haar weer toe te voegen aan zijn 'rehala' (grote groep jachthonden van een jager). Dat willen wij toch niet laten gebeuren!!!

IMG 2323Noath is geboren in juli 2015. Noath liep op straat te zwerven en is ondergebracht in een asiel. Ze was in het begin bang voor mensen, maar krijgt nu steeds meer vertrouwen. Inmiddels is ze, als een echte dame, te verleiden met heerlijke snoepjes. Ze kan heel goed met andere honden samen. In het filmpje op de website kun je goed zien hoe nieuwsgierig deze dame is. Wie gunt haar een warme mand in plaats van het beton en de angst dat de jager haar vindt.

IMG 2322

Star is geboren in februari 2018. Zij liep op straat en liet zich verleiden om eten aan te nemen. Na geduldig wachten is het gelukt om haar te vangen en haar onder te brengen bij een gastgezin in Spanje. Daar leeft zij nu al bijna een jaar met 3 andere honden. Ze wil graag een definitieve plek met een andere hond om mee te spelen. Ze loopt los op een veilig terrein en komt ook als je haar roept, wat wel fijn is voor een Podenco. ;-). Ook aan de lijn loopt ze goed mee. Een ideale hond waar een gezin nog lang veel plezier van kan beleven. Wie o wie gaat voor haar?