nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Vandaag gebruiken wij onze bekendheid om 5 puppy's in beeld te brengen die niet via onze stichting worden bemiddeld.
Deze 5 honden zijn geboren op 28 maart 2019 en reisklaar. Ze moeten nog leren om aan de riem te lopen maar daar wordt nu aan gewerkt. De moeder is een Podenco en de vader onbekend. Ze komen uit de Perrera Lucena in Cordoba.

Interesse mail naar:  voor meer informatie en foto’s.


Als eerste de 2 meisjes in beeld:

1C184D53 A21E 446A 8532 997A7C054090

Elisa is een mooi bruinwit podencomeisje, geboren op 28 maart 2019 en is een van de grootsten, 4,5 a 5 kilo. Ze heeft prachtige groene ogen en een rode neus. Ze is normaal aktief. Haar vacht is wat dikker.  Elisa is aanhankelijk en lief.

Susi is een prachtig podencomeisje, ze heeft een mooie zwarte neus en heeft donkere ogen.Ze heeft een klein dun streepje wit op haar neus. Ze is een van de kleinsten van het nest en weegt zo ongeveer 3,5 a 4 kilo. Susi is lief, wil graag knuffelen en is normaal actief.


Dan de 3 jongens:

F117473C E3FD 4157 8550 0B6041F1FFEF

Alf is een van de kleinsten, 3 a 3,5 kilo, een echt podencootje. Hij heeft een mooie rooie neus en groene ogen. Hij wil graag aandacht en houdt heel erg van knuffelen en komt dan lekker tegen je aan liggen.

Lucho, een reutje is de grootste van het nest. Hij weegt een kilo of 5. Hij heeft mooie donkere ogen en een zwarte neus. Het is een aktief hondje. Hij is heel lief en aanhankelijk. Hij komt graag naar je toe om knuffels en aandacht. Hij is heel sociaal.

Mo heeft prachtige groene ogen en een mooie rode neus. En is een van de kleinsten van het nest, hij weegt 3 a 4 kilo. Hij heeft een rustig karakter, hij wacht altijd zijn beurt af en komt dan knuffels halen. Hij springt niet. Maar als hij aan de beurt is, kruipt hij lekker tegen je aan. Hij is altijd bij zijn moeder te vinden.