nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Deze podenco’s zijn in de opvang in Nederland en zoeken nog een baasje. U kunt met ze kennismaken en alle verhalen en bijzonderheden horen van het opvanggezin. Heeft u de klik dan kunt u het nieuwe baasje worden en deze Podenco adopteren. Door de adoptie is er weer ruimte om een andere Podenco uit het asiel naar Nederland te laten komen en te laten wennen aan onze huiselijke gewoontes.

 

Onze huidige 10 opvangers, 6 teefjes en 4 reuen. Door op de naam te klikken krijgt u meer foto’s en informatie.

 IMG 2102

Tina is 2 jaar jong en zoekt een fijn baasje die al een andere hond in huis heeft waaraan zij zich kan optrekken. Ze is aanhankelijk en kan goed opschieten met kinderen. Niet vreemd omdat wij denken dat zij een mix is met een labrador. Ook katten binnenshuis is geen probleem. Buitenshuis is dat een ander verhaal door haar sterke jachtinstinct. In huis is ze heel rustig, maar buiten wil zij zich lekker uitleven. Wie wil deze lieverd een forever home geven en genieten van haar ondeugende streken.

IMG 2101

Rosi is 8 jaar en heeft al heel wat meegemaakt in haar leven. Hou je ervan om lange wandelingen te maken en lekker te knuffelen, dan heb je aan Rosi een goede hond. Ze gaat graag mee de keuken in als je gaat koken, tja er zal toch iets lekkers op de grond vallen. Rosi kan los lopen op een omheind terrein, dat vindt ze geweldig. Ze kan alleen thuis blijven met de andere honden. Een enkele keer is ze nijdig dat ze niet mee mag en dan ligt er een klein plasje. Als ze vindt dat ze te weinig aandacht krijgt dan laat ze dit merken door een fluitje in haar neus. Welk rustig gezin wil deze mooie dame definitief een plek geven om samen nog jaren van haar te genieten.

 IMG 2103

Jazz is een 6 jarige teef, die na jaren in het asiel te hebben doorgebracht nu in een echt huis woont. Zij is lief en bescheiden. In haar opvanggezin leren de andere honden haar de weg in deze nieuwe wereld. Ze kan alleen zijn met de andere honden en is zindelijk. Aan de lijn lopen gaat ook heel goed. Zoekt u een rustig maatje ga dan Jazz/Jessy bezoeken en val voor haar prachtige uitstraling.

 IMG 2099

Hotto is een 8 jarige reu en een echte knuffelkont. Een zonaanbidder die graag op een zacht bedje op een rustige plaats ligt. Hij slaapt veel en kan dan ook prima een paar uur alleen zijn. Op een omheind losloopterrein kan hij prima los lopen en luistert goed. Hij loopt rustig met een ander gezin mee of gaat zo op in zijn spel dat hij zijn baasje even vergeet. Van onverwachte bewegingen of geluiden schrikt hij, dat maakt dat hij niet geschikt is voor een gezin met jonge kinderen. Wie geeft deze rustige knuffelkont een warm forever bedje.

 IMG 2098

Cajo is een 7 jarige klein reu en zonaanbidder. Hij slaapt graag en veel na heerlijke lange wandelingen. Cajo kan goed met andere honden. In het opvanggezin is een kind van 7 jaar en dat gaat goed samen. Wie wil met deze rustige hond kennis maken in IJmuiden en hem komen knuffelen?

 IMG 2097

Senda is jong, lief en vriendelijk middelmaat Podencootje. Ze is een gevoelige hond die positieve aandacht nodig heeft. Senda speelt in huis graag met de andere honden. Buiten is het af en toe nog spannend voor haar. Ze loopt prima aan de riem. Welk baasje heeft veel geduld en positiviteit om deze jonge dame verder te begeleiden? Een andere hond zal haar leerervaringen versnellen.

 IMG 2096

Anna is een jong, actief hondje. Zij vindt het heerlijk om in de tuin te luieren of te graven. Een jong ander hondje in huis om mee te spelen zou geweldig zijn, als ze haar energie maar kwijt kan. Lopen aan de riem gaat goed, al trekt ze af en toe. Andere honden zijn soms nog wel spannend. Alleen thuis blijven is nog wel een probleem, zij maakt dan wel eens iets stuk. Tijd en goede begeleiding zijn nodig om hier samen aan te werken. Bent u het baasje dat dit actieve jonge hondje kan begeleiden? Aarzel dan niet en neem contact op.

 IMG 2094

Ollie een jong reutje die nog maar kort in Nederland is. Hij is enthousiast aan de riem en wil nog wel een trekken. Andere honden zijn spannend en daar blaf ik dan naar. In het opvanggezin zijn nog 3 andere podenco’s en daar kan Ollie prima mee opschieten. Hij kan ook al even alleen thuis blijven. Ook autorijden gaat heel goed. Wie geeft deze vrolijke knuffel een forever home?

 IMG 2093

Jive is een heerlijke trouwe volgzame hond van 8 jaar. Hij had een fijn huis, maar helaas is dit wegens persoonlijke omstandigheden van de adoptant niet langer mogelijk. Jive heeft een eigen plek in huis nodig waar hij niet wordt gestoord. Rust en duidelijkheid is belangrijk. Zodra hij het woord buiten hoort is hij klaar voor een heerlijke wandeling. Hij is sociaal naar andere honden. Jive is waaks. Wie geeft deze lieverd weer een plek waar hij voor altijd mag blijven?

 IMG 2092

Espérance is een lieve podenco-mix van 5 jaar. Ze is rustig en geniet van je aandacht. Ze ligt graag op de bank lekker te slapen. Buiten is ze actief, graaft kuilen en gaat achter vogels en eenden aan. Ze kan alleen blijven en ligt dan in de bench. In omheind gebied rent ze lekker rond. Met kleine kinderen weet ze niet om te gaan. Espérance heeft Leishmania en wordt hier nu voor behandeld. Wie gaat haar adopteren om samen lekker op pad te gaan en te genieten van de natuur?

 

Bent u tijdens het lezen helemaal betoverd door de charmes van een van The Dutchies neem dan geheel vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier. U bent vrij om een afspraak te maken om een van de honden te ontmoeten.