nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Castaño en zijn familie werden gesignaleerd op een drukke rotonde bij ons in de buurt.
Het reddingsteam was te laat, 1 puppy was al overreden. Castaño, met 2 zusjes Flor en Rosa en de 2 broertjes Lirio en Cedro konden gevangen worden, en de moeder liep enkele dagen later in de uitgezette val. Wat waren ze bang! Na weken geleefd te hebben in een hol in een talut, zonder contact met mensen (of geen prettig contact), gilden ze van schrik elke keer als we hun verblijf inkwamen.
De twee zusjes gaven al snel het goede voorbeeld, en sprongen na enkele dagen tegen ons aan. Castaño had wat langer nodig, maar verwelkomt ons nu ook als we de ren inlopen en laat ook vreemden graag zijn buikje kriebelen.
Castaño heeft daarom nu een familie nodig, die dat vertrouwen verder kan ontwikkelen en hem langzaam laat wennen aan de grote wereld. 

cast2
Hij is gek op ons, en op alle honden. Het liefst knuffelt hij de hele dag en laat zich erg graag onder zijn buik kriebelen. Zelfs borstelen is tegenwoordig geen probleem, hij vindt alle aandacht leuk. Vreemden begroet hij door er naast te huppelen, maar hij bekijkt ze wel eerst voor hij dichterbij komt. Als hij ze eenmaal kent, is hij hun beste vriend. Hij is een relatief rustige en gehoorzame hond, zeker voor zijn leeftijd. Castaño zou nu graag wat meer willen leren, in ‘real life’. Hier in de opvang zijn er zoveel dingen die we hem niet kunnen leren, daarvoor ontbreekt gewoon de tijd. Castaño is jong en zeer leergierig, het zou zo jammer zijn als hij nog langer in de opvang moest wachten.

Ben jij helemaal voor Castaño gevallen?  Vul dan geheel vrijblijvend een AANVRAAGFORMULIER in.