nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

*UPDATE 15 maart!

Hoera! Er is opvang gevonden voor Rosi!
Neemt niet weg dat zij nog steeds voor adoptie beschikbaar is en nog wacht op haar gouden mand.

 

Soms besteden we extra aandacht aan een Podenco die het verdient. Rosi heeft geen gemakkelijke start gehad en diverse plaatsingen zijn niet goed afgelopen.
Voor deze lieverd zijn wij per direct opzoek naar een nieuw opvanggezin, of beter nog een gouden mand waar ze mag blijven.

Ze kan niet langer bij haar huidige opvang gezin blijven.

Dit ligt absoluut niet aan Rosi, Rosi is een schat voor mens en dier. 
Helaas is het nog niet gelukt om voor Rosi haar 4-ever home te vinden, dus mocht je hart sneller gaan kloppen van dit meisje dan horen wij dat graag. 

Rosi 1

Rosi is een podenco teefje van bijna 8 jaartjes jong en ze komt van Tenerife. Rosi's grootste hobby's zijn: wandelen, slapen, knuffelen en eten. In huis is ze enorm relaxt en rustig! Ze gaat goed met andere honden om alleen met katten gaat ze niet zo goed samen... Rosi kan prima een paar uur alleen thuis blijven, maar gaat graag met je mee wandelen. Aan de riem wandelt ze prima mee, maar loslaten (buiten omheind gebied) is geen optie i.v.m. een mogelijk jachtinstinct. Rosi heeft geen makkelijke start gehad, ze is op Tenerife namelijk samen met haar zusje gevonden, gewond en ondervoed. Ze mochten in het asiel herstellen en er was al snel belangstelling voor Rosi. Ze werd op Tenerife zelf geadopteerd, maar helaas kwam ze daarvan weer terug van adoptie. In Nederland kreeg ze even later de kans, maar helaas ook hier bleek het geen perfecte match te zijn. Maar we hebben Rosi ingefluisterd dat 3 maal scheepsrecht is en dat ze gewoon nog eventjes geduld moet hebben tot iemand deze mooie dame opvalt!

Wil je meer informatie over het opvangen van een Podenco of wil je meer informatie over Rosi stuur dan een mailtje naar: 

Het hele verhaal van Rosi staat hier.