nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

In deze aflevering van "In the spotlight" hebben we aandacht voor Vini. 
Vini is een rustige lieve grote podenco dame uit Tenerife. Deze lieverd is met heel weinig al ontzettend blij en dankbaar, maar toch merken we aan haar dat de drukte van het asiel te veel wordt.
Ze is in de afgelopen maanden dan ook flink afgevallen.

Vini3Vini2

Vini maakt zich niet druk of boos, ze ligt graag de hele dag in een rustig hoekje en als het kan het liefst in het zonnetje. Vini wordt met de dag aanhankelijker en ze geniet nu duidelijk van zachte knuffels en verlangt er zelfs naar.
Ze doet dat niet opdringerig, maar ze kijkt je heel lief en zacht aan en achtervolgt je stilletjes...daar is ze heel goed in want dat werkt, weet ze inmiddels!
Vini haar gedrag in de groep is nog steeds voorbeeldig, ze heeft eindeloos geduld met de drukkere hondjes die haar vaak omver lopen.

Vini5

Dagelijks lange wandelingen en een druk leven, dat hoeft allemaal niet meer voor haar, maar lieve Vini verdient zonder twijfel een rustig plekje, een eigen thuis bij een familie die van haar houdt en die haar laat zien dat het echte hondenleven nog veel mooier kan zijn buiten de tralies!
Wie biedt Vini deze kans? Meer info staat hier.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Klik hier.