nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Op onze Facebook pagina hebben wij sinds enige tijd de "Mingle Monday"
Hier wordt een voorbeeld foto geplaatst met daarbij een korte beschrijving die eindigt met een vraag om hierbij volgers van de pagina te betrekken.
Sinds een paar weken breiden we dit uit en de winnaar van de Mingle Monday (degene die de meeste likes heeft gekregen voor zijn/haar foto en bijbehorende omschrijving) wordt een week lang op onze website in het zonnetje gezet als zijnde de "Mingle Master".

Mingle Master week 12 - *Mingle Monday*

Deze week waren we op zoek naar: Gekke bekken trekken.. podenco's zijn er goed in! En aangezien veel mensen graag foto's maken van hun honden, zijn er vast wel wat gekke bekken op beeld vastgelegd.
Kan jullie podenco ook zo charmant lachen? Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie foto’s!

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Tina van Sylvia van Herwaarde met 26 stemmen.
''Tina kan lachen 😀''

MingleMondayTinaweek12

Mingle Master week 11 - *Mingle Monday*

Podenco’s zijn snel, wendbaar en ze kunnen vaak enorm hoog springen. We kennen allemaal de verhalen van Podenco’s die achter een konijn of iets anders aan gaan en velen hebben het zelf van dichtbij meegemaakt. 
Maar heb jij dit wel eens vast kunnen leggen op camera???
Deze week zijn we op zoek naar de mooiste, stoerste of grappigste actiefoto’s. Het mag serieus zijn of met een knipoog, net als in het voorbeeld :-)
Wij zijn heel erg benieuwd maar jullie foto’s!

De winnaar van de Mingle Monday post op Facebook is Sylvia van Herwaarde, baasje van Tina, de Podenco. Zij hebben gewonnen met 34 stemmen!
 “Ja, ik zag er echt 1”
tinaMingleM11


Mingle Master week 10 - *Mingle Monday*

We vinden natuurlijk dat we zelf allemaal de leukste, liefste, grappigste en knapste podenco geadopteerd hebben. Sommige mensen hebben hun podenco al jaren. Anderen net een paar weken. En we zijn blij dat ze nu bij ons zijn. Ze zijn veilig en hebben een warm mandje waar ze lekker in kunnen slapen. We zouden ze absoluut niet meer kunnen en willen missen. Heb jij puppy foto's van je podenco?Of heb jij jouw podenco juist als pup geadopteerd, en is het ondertussen al een flinke dame/heer geworden?

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Bodhi van Wilma Maha Devi van Lit-Gonsalvez met 16 stemmen.
“ Bodhi....gevonden toen hij een paar dagen oud was bij een vuilcontainer in Spanje...5 maanden toen hij bij ons kwam; broodmager en timide ...inmiddels is deze gentle giant net 7 mnd...ruim 4.5 kilo zwaarder geworden en heeft een schofthoogte van 65cm.
Hij is een ondeugende pup die de roedel (nu 6) compleet maakt. ‘

minglemstr10Mingle Master week 9
*Mingle Monday*
Een Podenco als fotomodel is altijd een verrassing!
We kennen allemaal de Podenco als een mooie, elegante verschijning. Werkelijk een plaatje om te zien…..maar, met deze clowntjes in huis weet je ook dat je foto vaak net even anders uitpakt.
Plaats hier een foto waarop jouw Podenco een rare, gekke, grappige kop trekt of een vreemde, onmogelijke houding aanneemt.

De winnaar van deze week is: Mindy Cadee, baasje van Steven de Podencomix, heeft gewonnen met 34 stemmen!
“Onze Steven, een mix Podenco, maar lijkt meer op een krokodil...”

  Steven de croc

 

Week 8

*Mingle Monday*
Na soms jarenlange verwaarlozing of geduldig wachten in het asiel totdat er een baasje ze heeft gezien, en in zijn of haar hart heeft gesloten, lijkt het wel of ze alles meer waarderen. Een zachte bank, een eigen mand, goed eten en liefde in overvloed. En de knuffels waar ze nu uitbundig mee kunnen spelen.. Die worden meegenomen naar de mand en gekoesterd als waardevolle vriend. Heeft jullie hond ook een knuffel waarmee hij/zij samen slaapt? Laat het ons zien door middel van een foto!

De winnaar van deze week is: Silke Deceur, baasje van Podenco Canario Morris, met maarliefst 29 stemmen.

"Hey, ik ben Morris (eerder Glotón) ik ben nu 3 weken in België, bij mijn nieuwe baasje.
Na 3 dagen vernam mijn baasje dat ik Parvo had. Ik heb gevochten voor mijn leven, en heb het gehaald!! in slechts 5 dagen mocht ik naar huis, wat ben ik een vechter hé!! Hier lig ik lekker bij de haard na mijn thuiskomst van dat kille ziekenhuis!"
mingleMaster19 2Week 7

*Mingle Monday*
Iedereen weet natuurlijk dat Podenco's ontzettend lief, grappig en knuffelig zijn.....Maar, op zijn tijd kunnen ze ook heel ondeugend zijn! 

Ze zien je tas ineens aan voor een prooi of ze vinden het tijd om een kussen eens grondig van binnen te onderzoeken en die bank.....wilde je niet toevallig al een nieuwe?
Je harige vriendje helpt je met van alles in huis!
Plaats hieronder een foto van een moment waarop jouw Podenco even was vergeten dat hij/zij normaal gesproken juist zo'n voorbeeldige hond is )

De winnaar van deze week is Lisa Nijhof, baasje van Zoey de Podenco Maneto, met maarliefst 34 stemmen!

"Zoey onze Podenco Maneto. Heel lief en zachtaardig hondje maar ook onwijs eigengereid en ondeugend. We liggen geregeld in een deuk om haar hele stoute (maar stiekem ook hele grappige) acties. Vaak krab ik mezelf even achter mijn oren en denk ik ‘hoe heeft ze dít nu weer kunnen bedenken 😂"
MmmWk7