nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Op onze Facebook pagina hebben wij sinds enige tijd de "Mingle Monday" 
Hier wordt een voorbeeld foto geplaatst met daarbij een korte beschrijving die eindigt met een vraag om hierbij volgers van de pagina te betrekken.
Sinds een paar weken breiden we dit uit en de winnaar van de Mingle Monday (degene die de meeste likes heeft gekregen voor zijn/haar foto en bijbehorende omschrijving) wordt een week lang op onze website in het zonnetje gezet als zijnde de "Mingle Master".
Deze week is echter de laate Mingle Master, de Mingle Monday zal weer een onderdeel worden dat enkel op onze facebook pagina te volgen zal zijn.

De vraagstelling was: Dutjes doen.. de meeste podenco's zijn er heel goed in! En lekker luieren is voor velen ook geen probleem..

Daar hoort gapen natuurlijk ook bij. Laat ons die mooie tandjes maar eens zien!
Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie foto’s!

De Mingle Master van deze week is Flecha, van Jack Rouwen (geplaatst door Denise Kers) met 27 stemmen.

Mingle Master week 23

De Mingle Master van week 22 is Janneke Meijer, baasje van Pingu de Podenco. Zij hebben gewonnen met 10 stemmen!
“Pingu met haar grote vriend Newton....zo'n plezier!😀 💕”

Thema: "Speelmaatjes".
Heeft jouw hond één of meerdere speelmaatjes of speelt hij/zij liever alleen (met een speeltje)?

28mei Mingle Master1

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Nina, van Mariëlle Brokaar, met 20 stemmen.

De vraagstelling was: Een lekkere snack.. Daar houdt iedere hond wel van! Maar wat is nou dé all time favourite snack van jouw podenco(s)? 
Wij zijn heel erg benieuwd naar de foto's van jullie smullende honden!

De beschrijving van Mariëlle over Nina was:  "Haar luchtpijp, 😂 Die kop 😂"

Mingle Master week 21

Migle master week 20

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Mokka, van Nancy Driessens, met 9 stemmen.

De vraagstelling was: Voor diegenen die niet van kleur houden of best een dagje zonder kleur zouden willen; Vandaag gaan we voor zwart/wit! 
Deze week zijn we op zoek naar de mooiste zwart-wit foto van jouw Podenco('s).
Wij zijn heel erg benieuwd!
Mingle Master week 20

 

Mingle Master week 19
De winnaar van de Mingle Monday post op Facebook is Marieke Prins, baasje van Lila de Podenco. Zij hebben gewonnen met 17 stemmen! De vraagstelling was: Podenco’s zijn kampioenen als het gaat om slapen en luieren in de zon. Daarom zijn we vandaag juist op zoek naar Podenco’s met een hobby zoals tv kijken, worstelen, zingen, voetballen, vliegtuig spotten, etc
Maak dus gauw een foto terwijl jouw Podenco zijn/haar hobby uitoefent!

"Dit is Lila en haar hobby is kijken of er nog eten op tafel ligt😂”
minglemwk19JPG


 

Mingle master week 18

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Koos, van Anouk Kranenburg, met 15 stemmen.De vraagstelling was: Op vakantie gaan.. een lastig dingetje misschien als je honden hebt. Of toch niet? Je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker mee nemen! Nemen jullie je hond(en) mee als jullie op vakantie gaan?
Wij zijn heel erg benieuwd naar de vakantiekiekjes van jullie Podenco!
Het onderschrift van Anouk was:
"Meenemen! Zelfs 5 maanden in een camper gewoond in Canada & Amerika, en Koos ging mee"!

Mingle Master week 18

 

Mingle Master week 17

De winnaar van de Mingle Monday is Aad Groeneveld, baasje van Sansa en Carla. Zij hebben gewonnen met 33 stemmen!
Het thema was: Met Pasen denk je natuurlijk direct aan één ding…..OREN!!!
Vandaag willen we graag oortjes zien: staande, hangende, liggende en wapperende oren.

"Oren, zei u? :) Dit zijn links Sansa (Podenco canario/pointer-weimeraner-onbekend) uit Tenerife bij me sinds 19-4-2017, inmiddels iets meer dan 7 1/2 jaar volgens paspoort en rechts Carla (Podenco/Pinscher) uit Malaga en bij me sinds 11-2-2017 , inmiddels net over 3 1/2 jaar jong volgens paspoort. Ik heb het maar enorm getroffen met deze twee kanjers. :) Namens Sansa en Carla iedereen dank voor de likes!"
mingleMwk17 19- *Mingle Monday*
De vraagstelling van week 16 was: Hoewel veel podenco's erg actief zijn, zijn er ook een hoop die liever lekker de hele dag luieren. En dan het liefst natuurlijk ook nog onder een lekker warm dekentje.
Liggen jullie podenco's ook wel eens op deze manier? Lekker ingestopt, zoals wij eigenlijk ook slapen, met alleen het hoofd boven de dekens?

En de winnaar van de Mingle Monday van deze week is Hera, van Ninon van de Par, met 15 stemmen.
Mingle Master week 16

 

Mingle Master week 15 - *Mingle Monday*
Deze week was de vraag of de verjaardag van de Podenco gevierd wordt in het gezin. En er zijn weer hele leuke foto's en verhalen binnen gekomen.
De winnaar van de Mingle Monday post op Facebook deze week is Liesbeth Bekers, baasje van Loesje de Podenco. Zij hebben gewonnen met 12 stemmen!

MingMas15

"Loesje....iets meer dan een jaar hier. En op 7 december (dag dat ze hier gearriveerd is) haar geschatte derde levensjaar gevierd...❤"

 

Mingle Master week 14 - *Mingle Monday*

Knappe koppies hebben onze honden allemaal.. Maar soms zien we die niet, en zien we alleen maar de kontjes! Graven vinden veel podenco's een leuke bezigheid. Hebben jullie nog leuke 'knappe kontjes' foto's?

De winnaars van de Mingle Monday van deze week zijn Guille en Ziva, van Natalie Maton, met 21 stemmen.

 MingleMondayweek14

Mingle Master week 13 - *Mingle Monday*

Het motto deze week: Na het grauwe winterse weer wordt het langzamerhand tijd voor de lente. Daarom zijn we deze week op zoek naar Podenco’s met lentekriebels. Bloeit jouw Podenco ook op bij de eerste zonnestraaltjes? Krijgt hij de zomer al in z'n bol? 

De winnaar van de Mingle Monday post op Facebook is Petra Beerends, baasje van Yindi. Zij hebben gewonnen met 27 stemmen.

Yindi gr

“Yindi tussen de narcissen koppie richting de zon, deze fotoshoot doen de baasjes ieder jaar...”

 

Mingle Master week 12 - *Mingle Monday*

Deze week waren we op zoek naar: Gekke bekken trekken.. podenco's zijn er goed in! En aangezien veel mensen graag foto's maken van hun honden, zijn er vast wel wat gekke bekken op beeld vastgelegd.
Kan jullie podenco ook zo charmant lachen? Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie foto’s!

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Tina van Sylvia van Herwaarde met 26 stemmen.
''Tina kan lachen 😀''

MingleMondayTinaweek12

Mingle Master week 11 - *Mingle Monday*

Podenco’s zijn snel, wendbaar en ze kunnen vaak enorm hoog springen. We kennen allemaal de verhalen van Podenco’s die achter een konijn of iets anders aan gaan en velen hebben het zelf van dichtbij meegemaakt. 
Maar heb jij dit wel eens vast kunnen leggen op camera???
Deze week zijn we op zoek naar de mooiste, stoerste of grappigste actiefoto’s. Het mag serieus zijn of met een knipoog, net als in het voorbeeld :-)
Wij zijn heel erg benieuwd maar jullie foto’s!

De winnaar van de Mingle Monday post op Facebook is Sylvia van Herwaarde, baasje van Tina, de Podenco. Zij hebben gewonnen met 34 stemmen!
 “Ja, ik zag er echt 1”
tinaMingleM11


Mingle Master week 10 - *Mingle Monday*

We vinden natuurlijk dat we zelf allemaal de leukste, liefste, grappigste en knapste podenco geadopteerd hebben. Sommige mensen hebben hun podenco al jaren. Anderen net een paar weken. En we zijn blij dat ze nu bij ons zijn. Ze zijn veilig en hebben een warm mandje waar ze lekker in kunnen slapen. We zouden ze absoluut niet meer kunnen en willen missen. Heb jij puppy foto's van je podenco?Of heb jij jouw podenco juist als pup geadopteerd, en is het ondertussen al een flinke dame/heer geworden?

De winnaar van de Mingle Monday van deze week is Bodhi van Wilma Maha Devi van Lit-Gonsalvez met 16 stemmen.
“ Bodhi....gevonden toen hij een paar dagen oud was bij een vuilcontainer in Spanje...5 maanden toen hij bij ons kwam; broodmager en timide ...inmiddels is deze gentle giant net 7 mnd...ruim 4.5 kilo zwaarder geworden en heeft een schofthoogte van 65cm.
Hij is een ondeugende pup die de roedel (nu 6) compleet maakt. ‘

minglemstr10Mingle Master week 9
*Mingle Monday*
Een Podenco als fotomodel is altijd een verrassing!
We kennen allemaal de Podenco als een mooie, elegante verschijning. Werkelijk een plaatje om te zien…..maar, met deze clowntjes in huis weet je ook dat je foto vaak net even anders uitpakt.
Plaats hier een foto waarop jouw Podenco een rare, gekke, grappige kop trekt of een vreemde, onmogelijke houding aanneemt.

De winnaar van deze week is: Mindy Cadee, baasje van Steven de Podencomix, heeft gewonnen met 34 stemmen!
“Onze Steven, een mix Podenco, maar lijkt meer op een krokodil...”

  Steven de croc

 

Week 8

*Mingle Monday*
Na soms jarenlange verwaarlozing of geduldig wachten in het asiel totdat er een baasje ze heeft gezien, en in zijn of haar hart heeft gesloten, lijkt het wel of ze alles meer waarderen. Een zachte bank, een eigen mand, goed eten en liefde in overvloed. En de knuffels waar ze nu uitbundig mee kunnen spelen.. Die worden meegenomen naar de mand en gekoesterd als waardevolle vriend. Heeft jullie hond ook een knuffel waarmee hij/zij samen slaapt? Laat het ons zien door middel van een foto!

De winnaar van deze week is: Silke Deceur, baasje van Podenco Canario Morris, met maarliefst 29 stemmen.

"Hey, ik ben Morris (eerder Glotón) ik ben nu 3 weken in België, bij mijn nieuwe baasje.
Na 3 dagen vernam mijn baasje dat ik Parvo had. Ik heb gevochten voor mijn leven, en heb het gehaald!! in slechts 5 dagen mocht ik naar huis, wat ben ik een vechter hé!! Hier lig ik lekker bij de haard na mijn thuiskomst van dat kille ziekenhuis!"
mingleMaster19 2Week 7

*Mingle Monday*
Iedereen weet natuurlijk dat Podenco's ontzettend lief, grappig en knuffelig zijn.....Maar, op zijn tijd kunnen ze ook heel ondeugend zijn! 

Ze zien je tas ineens aan voor een prooi of ze vinden het tijd om een kussen eens grondig van binnen te onderzoeken en die bank.....wilde je niet toevallig al een nieuwe?
Je harige vriendje helpt je met van alles in huis!
Plaats hieronder een foto van een moment waarop jouw Podenco even was vergeten dat hij/zij normaal gesproken juist zo'n voorbeeldige hond is )

De winnaar van deze week is Lisa Nijhof, baasje van Zoey de Podenco Maneto, met maarliefst 34 stemmen!

"Zoey onze Podenco Maneto. Heel lief en zachtaardig hondje maar ook onwijs eigengereid en ondeugend. We liggen geregeld in een deuk om haar hele stoute (maar stiekem ook hele grappige) acties. Vaak krab ik mezelf even achter mijn oren en denk ik ‘hoe heeft ze dít nu weer kunnen bedenken 😂"
MmmWk7