nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Samsara, een aanhankelijke schoonheid van 4,5 maanden oud. Ze houdt enorm van knuffelen en het liefste zou ze de hele dag in je armen wegkruipen. Nergens laat zij een kans om te knuffelen aan zich voorbijgaan. Als ze aandacht wil gaat ze recht voor je zitten, heel geduldig, maar met een blik die boekdelen spreekt en harten steelt… We hopen echt dat ze snel een eigen familie vind die ze trouw mag zijn, voor altijd. 

Een eigen veilig plekje waar ze al haar liefde en besmettelijke vrolijkheid kwijt kan want dat verdient deze lieverd zeker! Samsara leert graag en ontzettend snel, ze is nieuwsgierig, aanhankelijk, dankbaar en vrolijk. 
Wees nou eens eerlijk...is ze niet perfect, van binnen en buiten?

samsa1nws

Samsara heeft geen trauma’s en is geen onzeker hondje, ze is heerlijk nieuwsgierig en leert graag en snel! Deze lieverd is  goed in de omgang met de andere hondjes en ook al is ze nog klein en kwetsbaar is ze zeker niet onder de indruk van grotere honden. Ze weet haar plek goed te vinden. Wie geeft haar haar welverdiende kans? Een warme zachte mand en een eigen familie de ze trouw mag zijn en waar ze al haar liefde kwijt kan voor de rest van haar leventje?

sams5nws

Heeft Samsara jouw hart veroverd? Bekijk dan al haar gegevens HIER
Voor een aanvraagformulier klikt u HIER
Samscollnws