nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Van het asiel El Amigo Fiel Cordoba ontvingen wij onderstaand vreselijk bericht.
Wederom is er een loods gevonden waar honden in vreselijke omstandigheden uitgebuit werden, verwaarloosd en misbruikt.


"Kort geleden kregen wij te horen dat er een aantal jachthonden in erbarmelijke omstandigheden verkeerden. De honden zijn eigendom van een oudere man, een jager, en niet meer bruikbaar voor de jacht. Uit medelijden hield deze jager de honden. Echter werd hij ziek en kon daardoor niet meer voor de honden zorgen. Het behoeft weinig uitleg hoe deze honden erbij liepen, hoewel liepen is een groot woord. De meesten waren vastgebonden aan kettingen en kregen weinig of niks te eten. Vel over been dus. Sommigen waren blind, zwanger en ernstig ziek. Mede omdat de honden geen vaccinaties hebben gekregen en aan hun lot waren overgelaten. Helaas was het niet mogelijk de honden via een inbeslagname te redden.
katialoods
Slechts één hond uit de roedel wisten wij te redden. Doodsbange Katia, een Podenco teef van ongeveer 7 a 8 jaar oud. Ze heeft net jongen gehad, dat bleek onder meer uit het feit dat ze nog melk gaf. Katia had verschillende infecties in o.a haar tepels. vagina, ogen en had koorts.  Gezien haar toedracht hebben we het vermoeden dat het om een fokteef gaat dat al generaties Podenco’s ter wereld heeft gebracht.
Katiagevangen
Prioriteit nu is haar herstel en zullen er een aantal bezoeken volgen naar de dierenarts. Haar herstel, zowel fysiek als mentaal, zal stapje voor stapje gaan en veel geduld vergen. Er zijn al echo’s en röntgenfoto’s gemaakt om uit te sluiten of ze nog drachtig was.
katiaDa
Zodra Katia helemaal hersteld is, zullen we haar gaan socialiseren en zorgen dat zij het vertrouwen in de mensheid weer terug zal krijgen zodat ook zij daarna kans maakt op een  welverdiend liefdevol eigen thuis.
.be">
.be">
.be">.be

.be">

.be">.be

.be">.be

 

 
.be">
.be">