nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

*Update 10-12
Wij willen Hr DHJ Meijer, ANGEL OF THE VOICELESS, Loekie Couvee, LUCA ALDO UMBERTO BOZZO,W HOL CJ , E VD STEEG CJ, Anoniem, Mw GJM van Broekhoven,Mw M Groenewoud, Mw D L M van Broekhoven en G. Breekveldt hartelijk danken. Door hun donaties is er inmiddels €2038,50 gedoneerd, van de geschatte totaal kosten van €3000, voor de operaties van Star!

*Update 02-12:
Wij willen R COERS en Mw T Kant hartelijk danken. Door hun donaties is er inmiddels €960 gedoneerd, van de geschatte totaal kosten van €3000, voor de operaties van Star!

*Update: 
Wij willen E.M. Molenaar, Hr M H Mus, B. Stoffer, D.C. de Joode-Hasselt eo en Mw D H Dirkzwager hartelijk bedanken. Door hun donaties is er inmiddels €925 gedoneerd, van de geschatte totaal kosten van €3000, voor de operaties van Star!

 

Star verblijft op dit moment in de opvang in Nederland en is teruggekomen van een adoptie. Helaas blijkt dat Star problemen heeft aan haar knieën waardoor ze veel pijn heeft. Star is nog jong en uiteraard willen we haar van de pijn afhelpen.

De operatie zal 1500 euro per knie bedragen, dus totaal 3000 euro, de kans op een leven zonder pijn is 90 %. Hieronder vindt u het verslag wat de Dierenarts had met onze Coördinator opvang.

Verslag gesprek dierenarts van Star:

Vanochtend naar de Da geweest in Heerhugowaard,waar Star is onderzocht en waar nieuwe foto's zijn gemaakt van haar achterkant.

De rechterpoot is er erger aan toe dan de linker achterpoot

In de rechterpoot zit erg veel artrose in de linker veel minder.

De kruisband is nog maar zo dun als een veter.....dit zit er zeker al 2 jaar zei de DA.

Op mijn vraag of Star echt veel pijn heeft,was zijn antwoord ..ja dit doet pijn.

Een operatie kan,de kans op een goed leven zonder pijn is  90%.

Kosten.....1500 euro per knie.

Palliatief behandelen kan ook...hij kan niet helemaal de pijn dan weg nemen,maar proberen zo goed mogelijk dit te doen.

Tot het niet meer kan en Star ingeslapen moet worden.....hoe lang dit proces nog kan duren weet hij niet!

Nadeel..als de pijn minder is dan zal Star zicht beter gaan voelen en dingen doen die juist verkeerd zijn...maar zei ik...ze heeft dan nog wel relatief een gelukkig leven gehad, weliswaar niet helemaal pijnloos..maar toch.

Hoe oud Star nou precies is, is moeilijk te zeggen..het blijft natte vinger werk.

Wilt u Star ook van haar pijn afhelpen, u kunt uw bijdrage overmaken op bankrek nr. NL33RABO0162658664 t.n.v. Stichting Podencoworld o.v.v. STAR

Laten we Star een leefbaar leven geven zonder pijn, dat verdiend elke hond.
Starcoll18iz