nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Vandaag willen we Skip in de spotlight zetten.
Enige tijd geleden deden we een oproep voor een opvanggezin waar Skip bij kon komen. We zochten toen een tijdelijke plek voor hem, totdat een nieuwe mensen maatje hem ziet en helemaal ondersteboven is van deze ongelooflijk knappe,vriendelijke,gezellige actieve jongen van 5 jaar oud. Die opvang hebben wij voor hem gevonden en heel graag stellen wij de "nieuwe" Skip aan u voor!
Skip is na ruim 4 jaar terug gekomen bij Podencoworld omdat zijn vorige adoptante niet meer voor hem kon zorgen door persoonlijke omstandigheden, dit had niks met Skip zelf te maken en dat merkt zijn lieve opvanggezin ook. 

Hij doet het super met de andere honden in het gezin en vooral zijn 7-jarige mensenmaatje vindt hij zo leuk dat hij er 's avonds gezellig bij op bed kruipt. Katten hebben dan wel 4 pootjes maar het zijn eigenlijk nog wel hele vreemde wezens maar met een beetje begeleiding kan Skip ook hier prima aan wennen.

skip samen rennend

Deze knappe vent heeft lekkere wandelingen nodig en iemand die het leuk vindt om samen de wereld te ontdekken in het tempo wat Skip aangeeft, hij heeft het Podenco-eigen jachtinstinct wat maakt dat hij (Uiteindelijke) alleen op veilige, omheinde plekken los zou kunnen. 
Skip heeft het alleen thuis zijn ook al onder de knie, na een fijne wandeling en een gevulde buik vindt hij het heerlijk om een onder een dekentje uit te rusten, als je hem dan 4 uurtjes alleen laat heeft hij daar totaal geen moeite mee.

SkipBankokt18

 skip staand buiten

Tijdens de wandelingen loopt Skip netjes aan de riem, hij kent enkele basis commando's zoals zit, af, blijf en wachten. Hij is een leergierige, actieve, gezonde jonge man die er graag op uit wil en daarna, in huis, de rust zelf is.

Herken je jezelf in de omschrijving van het baasje dat Skip zoekt en zie je het zitten om met deze lieverd aan de slag te gaan, wacht dan geen dag langer want Skip is er helemaal klaar voor! Voor een aanvraag formulier: KLIK HIER
Benieuwd naar meer foto's en het verhaal van kip, Ga dan HIER naar zijn persoonlijke profiel pagina

FB IMG 1541675349035

dogstars