nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dit is een oproep voor een Podenco liefhebber met computer skills!
Voel je je betrokken bij Podenco's of misschien heb je een hond geadopteerd via Podencoworld en vind je het leuk om ons enkele uren per week te helpen, dan zoeken wij jou!
Dagelijks proberen wij de website te vullen met nieuwsitems. De items variëren van onderwerp, hierbij kun je denken aan o.a gebeurtenissen in de asielen waarvoor wij bemiddelen, honden die het nodig hebben om eens extra in de spotlights te staan, tot verhalen over de gelukkige hondjes in hun nieuwe gezinnen die worden ingezonden (Happy endings), inzamelingsacties, verzonden transporten, ontvangen transporten, strandwandelingen, oproepen voor collega's ( net zoals deze oproep) en alles daar tussenin. 
De nieuwsartikelen worden nu verzorgd door een team van 3 personen dus de werkzaamheden kunnen verdeeld worden. Hoe die verdeling gaat is geheel afhankelijk van de voorkeur van jouzelf en de mensen waarmee je gaat werken.
Om de functie van webmaster uit te kunnen voeren vragen wij wel om enkele persoonlijke eigenschappen: een ondernemend persoon die zelfstandig kan werken en dingen aanpakt, een persoon die creatief is in het bedenken van nieuwsitems en deze kan uitwerken. Jij als webmaster zijnde werkt met 3 collega's die graag met je meedenken en werken. Zie jij jezelf terug in bovenstaande beschrijving en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Mail dan naar  

Jpeg

 

dogstars