nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Valentin verblijft op dit moment in een pleeggezin in Spanje want in het asiel ging het arme mannetje alleen maar achteruit en we konden de reden ervan niet vinden. Hij verloor gewicht en zijn haren vielen uit waardoor hij kale plekken had over zijn hele lichaam. Na verschillende onderzoeken kwamen we erachter dat Valentin problemen heeft met zijn schildklier. Daarom hebben we besloten dat hij naar een pleeggezin moest om hem uit de vreselijke stress van het asiel te halen én om de juiste hoeveelheid medicijnen te kunnen bepalen. Dankzij zijn verblijf in het pleeggezin groeit zijn haar weer aan, is zijn uiterlijk veranderd, is hij in gewicht weer wat aankomen en ziet hij er mooier uit.
Helaas is zijn opvangtijd bijna afgelopen, Valentin zal terug moeten naar het asiel. We zijn erg bezorgd dat alles wat zoveel beter ging in het pleeggezin weer teniet zal worden gedaan als Valentin weer terug in het asiel beland en daarom zijn wij dringend op zoek naar een liefhebbende familie voor hem! Valentin is een heerlijk aanhankelijk hondje, hij is erg rustig en geniet er intens van als hij in de zon kan liggen. Hij loopt keurig aan de lijn en blijft netjes naast je, hij geniet van het snuffelen in het gras en het ontdekken van nieuwe geuren. Valentin wacht al heel lang op zijn eigen warme thuis, wie geeft deze lieverd zijn kans op een goed leven voor altijd.
valtentin108okt1
Vindt u Valentin ook zo leuk? Kijk dan HIER snel even verder!

 

Eigenlijk geldt hetzelfde voor Toñi, ook zij is al te lang in het asiel. Zij verdient het zo om een warm thuis te hebben want ze heeft het enorm zwaar wanneer het koud is en het cement van de kennels wordt niet verwarmd  Toñi is een fragiel gebouwde en mooie Podenco en zij lijkt voor iedereen wel onzichtbaar en het feit dat ze haar rechter achterpoot bijna niet gebruikt werkt niet in haar voordeel in de zoektocht om voor haar een eigen familie te vinden Zoals in haar filmpje op de website te zien is kan zich er prima mee redden. Het is niet haar schuld dat haar kleine pootje in een vreselijke val terecht is gekomen.                                                                             

Toñi moet veel geleden hebben door mishandeling en heeft echt een gezin nodig welke haar de liefde, aandacht en warmte zal geven die zij nodig heeft om gelukkig te zijn. Toñi is rustig en ideaal voor elke familie en ze loopt mooi aan de lijn. We hebben honderden podenco’s in het asiel, maar zeker is dat Toñi één van de meest speciale is. We hopen zo dat er snel een engeltje op haar schouder zal landen die haar het geluk zal brengen dat ze zo verdient.
Toñi18Okt
Nieuwsgierig geworden naar mooie Toñi en wil je meer over haar lezen en van haar zien? Klik dan snel HIER

dogstars