nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Voor Skip is er inmiddels opvang gevonden.
Eerder vorige week plaatsen wij een oproep voor Skip met de vraag of er iemand was die hem op zou kunnen vangen (Eerdere oproep: Mag ik bij jou). Dat bericht is over de 70x gedeeld op social media maar helaas is daar geen oplossing uit voort gekomen.
Skip moet echt op korte termijn op een nieuw adres opgevangen worden en daar hebben  wij jou voor nodig, jij die kan inspringen, jij die de ruimte en tijd heeft, de ervaring om met Skip te gaan werken. Zonder jou kunnen wij niets, dat in het belang is van Skip.

 
skipmagIk18 10
Omdat hij zo'n avonturier is , is het belangrijk dat er een goede omheining in de tuin is. Als hij eenmaal een succeservaring heeft gehad en ontsnapt is, dan zal hij dit niet snel vergeten. Skip kan goed alleen thuis zijn. Als hij lekker op de bank ingestopt ligt, en je zegt 'ik ga boodschappen doen' kun je hem alleen laten.

Hij kan zeker 4 uurtjes alleen zijn. Hij is altijd blij als je terugkomt, maar verwacht geen overenthousiaste hond.
SkipBankokt18
Skip is een coole gast. Voor Skip zoeken we een actief, stabiel baasje die duidelijk en consequent is. Consequent zijn en dingen vaak herhalen werkt bij Skip het beste. Uiteindelijk wordt het dan een gewoonte. Mensen die graag nog met Skip zouden willen werken aan zijn uitvalgedrag zijn wel een must en een prikkelarme woonwijk zou dan zeker ten goede komen van dit gedrag. Skip is echt een enorme schat van een hond en voor hem zijn we echt met spoed opzoek naar iemand die met hem aan de slag kan. Ben jij die persoon? Neem dan contact op met
Bij interesse voor adoptie vul dan hier het aanvraag formulier in: Aanvraagformulier
Lees Skip zijn persoonlijke advertentie hier: Persoonlijke pagina Skip

dogstars