nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg


Medewerkers van Podencoworld gaan regelmatig naar een van de aangesloten asielen in Spanje om te kijken hoe het gaat, maar vooral om mee te werken met het dagelijkse reilen en zeilen. Hoe anders kan je de adoptiehonden beter leren kennen? 
Omdat het erg lastig is om bepakt met allerlei spullen en medicijnen de douane door te komen organiseert Podencoworld (regelmatig) een veiling via Facebook.
De opbrengsten van de veiling gaan naar een van de aangesloten asielen en wordt besteed aan onder meer medicijnen.
Hoe werkt het? Elk artikel in de veiling heeft een startbod, dat is het minimumbedrag waarvoor het artikel verkocht wordt. Elk bod wordt met een minimum van 1 € verhoogd.Bedragen zijn exclusief verzendkosten. De gehele opbrengst (ex verzendkosten gaan naar de stichting).De veiling eindigt 7 oktober 2018.
Lees de volledige regels op de facebook pagina Podencoworld Veiling
Veilingokt18
Zo heeft de veiling bijvoorbeeld een erg leuke halsketting van een springende podenco, bedelarmbandjes in diverse kleuren, een fraaie wandklok met hondenrassen en voor de allerkleinsten Brandaris baby sokjes. Prijzen variëren tussen de 3 en 15 euro. Kleine, maar voor Podencoworld, grote bedragen.
Benieuwd naar wat de veiling nog meer te bieden heeft? Klik dan hier https://www.facebook.com/podencoworldveiling/ 
Wil je Podencoworld op een andere manier helpen en heb jij leuke spullen? Bijvoorbeeld halsbanden, schilderijtjes of een mooi sieraad.
Deze mag je uiteraard doneren voor de veiling. Neem daarvoor contact op met Yaslin (). 
Veel plezier met bieden en alvast een natte snuit namens alle honden van Podencoworld.

dogstars