nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

*Update 03-12. 
Van Propeludos mochten wij een update ontvangen.
Dankzij de donaties voor Lupita is zij inmiddels geopereerd, alles is helemaal goed verlopen en nu is ze bezig met het herstel.

Lupita herstel*Update 02-10:
Beste mensen dankzij de laatste donaties die binnen zijn gekomen van G J SLOTBOOM, D.C. de Joode-Hasselt eo en SEVERIJNS R en/of BRINK C M VAN DEN is het totaal bedrag behaald en zelfs overtroffen. Het totaal gedoneerde bedrag is uitgekomen op €495,- Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar en gaan het gedoneerde bedrag overmaken naar het asiel zodat Lupita geopereerd kan gaan worden zodat ook zij, na herstel een hele goede kans gaat maken op adoptie.
milgracia
Mil gracias a todo!

*Update 30-9:

Er zijn weer donaties binnengekomen voor de operatie van Lupita. Dankzij de nieuwe donaties van L.A. de Goede eo, L. Vis, Hr CM Holthaus, Mw JWCH Holthaus-de Jong, S. Groot en T.A. Faber is het totaal bedrag tot nu toe €382,50.

* Update 27-9

Dankzij de donaties van: BOEKHORST-HULSMAN F TE, Hr H B A Galis en/of.Mw B M Galis-Dool, B. Stoffer, RJ JONGENEEL en Mw B de Wit-Pijnenburg hebben wij al een bedrag van € 272,50 bereikt! Hartelijk dank hiervoor.
Dit betekent dat wij binnen een dag al over de helft zijn voor het bedrag wat nodig is om de voor operatie kosten te kunnen dekken.
Inmiddels is er ook contact gelegd met het asiel om te vragen of de blaasstenen tijdens deze operatie ook meteen verwijderd gaan worden. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Namens Lupita alvast heel erg bedankt.


Lupi1

Lupita is een podenco teefje dat is gered door Propeludos, helaas heeft Lupita een probleem in haar been.
Men heeft verschillende X-rays laten maken en de conclusie van de dierenarts is dat de enige kans op herstel, een operatie zal zijn.
Haar dijbeen bot is erg beschadigd aan de bovenkant en dus kan ze dat been niet gebruiken; aangezien ze nog maar één jaar oud is, lijkt dit een probleem sinds haar geboorte.

Lupitall189
Propeludos hoopt dat men Lupita wil helpen, men zou het erg op prijs stellen. Lupita verblijft op het moment in een opvanggezin in Spanje en kan met deze handicap niet geadopteerd worden. Wilt u haar helpen zodat Lupita volledig kan herstellen?

De operatie zal circa 450 euro bedragen. (men heeft een korting van de dierenarts gekregen.)

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer: NL33RABO0162658664 t.n.v. Stichting Podencoworld o.v.v. operatie Lupita

Namen Lupita alvast hartelijk dank!