nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Afgelopen weekend hebben de vrijwilligers van Recal Almendralejo een nachtelijke markt (nocturnal market) georganiseerd, daar verkochten zij niet alleen allerlei artikelen voor honden en andere leuke items maar was er ook een hoop informatie te verkrijgen.
De opbrengst van deze markt gaat natuurlijk rechtstreeks naar de dieren maar Recal doet meer dan alleen voor de dieren in het asiel zorgen, ze zetten zich ook in om bewustwording te creëren, inlichtingen te verschaffen en de plaatselijke bevolking te informeren. 

MERCADILLO NOCTURNO SEP 2018 zwart       

Recal is een van de asiels waar Podencoworld mee samenwerkt, deze is in 1997 opgericht om een onderkomen te bieden aan verlaten dieren maar al snel bleek dat het opvangen alleen niet genoeg is en dat er een grote noodzaak was voor onderwijs, preventie en het bieden van programma's voor castratie/sterilisatie.

MERCADILLO NOCTURNO SEP 2018 klein

 

Dankzij deze bevlogen groep vrijwilligers is het mogelijk om elke keer wat extra's te doen, ook de opbrengst van deze markt zal het verblijf voor de dieren verbeteren en mogelijk een nieuw project kunnen financieren.

MERCADILLO NOCTURNO SEP 2018 mensen

dogstars